Fenerbahçe'de Atilla Szalai Ümraniyespor galibiyeti sonrası konuştu: Geliştirmemiz gereken noktalar var...

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe deplasmanda HangiKredi Ümraniyespor'u 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası sarı-lacivertlilerde Attila Szalai açıklamalarda bulundu ve "Geliştirmemiz gereken noktalar var. Sıkı çalışıyoruz. Önemli olan kazanmaktı." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta karşılaşmasında deplasmanda HangiKredi Ümraniyespor'u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de, yıldız isim Attila Szalai maçın ardından konuştu.

''GELİŞTİRMEMİZ GEREKEN NOKTALAR VAR''

''Her maç zordur. Modern futbolda hiçbir maç kolay değil. İlk yarı iyi fırsatlar bulduk ama gole çeviremedik. Dengeli oynadık. İkinci yarı ilk yarıya göre daha sabırlıydık. Hatalar da yaptık, rakip ataklar üretti. Geliştirmemiz gereken noktalar var. Sıkı çalışıyoruz. Önemli olan kazanmaktı.''

 

Fenerbahçe'de Atilla Szalai Ümraniyespor galibiyeti sonrası konuştu: Geliştirmemiz gereken noktalar var... ile ilgili etiketler Ümraniyespor Fenerbahçe Süper Lig Spor Toto Süper Lig Attila Szalai
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.