Fenerbahçe'de 3 isim için flaş karar! Sarı-lacivertlilerin Süper Lig kadrosu belli oldu

Fenerbahçe'nin Süper Toto Süper Lig kadrosu belli oldu. Sarı-lacivertli ekipte 3 yabancı futbolcu kadroya dahil edilmedi. Özellikle başta yeni transfer Bruma olmak üzere, Filip Novak ve Mauricio Lemos, Süper Lig'in ilk yarısında forma giyemeyecekler.

Transfer dönemini oldukça hareketli geçiren Fenerbahçe'de, yapılan transferlerin ardından yabancı sayısı 17'ye yükselmişti. Süper Lig için 14 yabancı futbolcusuna lisans çıkarabilecek olan Kanarya, Lemos, Novak ve Bruma'yı kadro dışında bıraktı.

Bu 3 isim, ocak ayı transfer dönemine kadar ligde forma giyemeyecek. Ocak ayında yeniden verilecek olan listede kendilerine yer bulmaları halinde ligin ikinci yarısında forma giyebilecek.

FENERBAHÇE'DE KADROYA DAHİL EDİLEN YABANCI FUTBOLCULAR İSE ŞÖYLE;

Luan Peres, Szalai, Henrique, Osayi Samuel, Alioski, Arao, Crespo, Zajc, Lincoln, Rossi, Valencia, Batshuayi, King, Joao Pedro.

 

SARI-LACİVERTLİ KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

Sarı lacivertli ekip, alınan bu karara ilişkin bir açıklama paylaştı. Sarı lacivertli ekibin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Futbol A takımı oyuncularımızdan Armindo Bruma, Mauricio Lemos ve Filip Novak TFF'nin tescil listesine dahil edilmemiştirler. Bu karar doğrultusunda adı geçen oyuncularımız, sezonun ilk yarısı boyunca Süper Lig maçlarında görev alamayacaklardır. Dünya Kupası organizasyonu sebebiyle olağandışı bir futbol takvimi yaşayacağımız sezonun ilk yarısı için 14 Kasım'a kadar sürecek olan bu durum sebebiyle 3 oyuncumuza profesyonelce davranışları ve anlayışları adına teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

 

Fenerbahçe'de 3 isim için flaş karar! Sarı-lacivertlilerin Süper Lig kadrosu belli oldu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Süper lig kadrosu kadro dışı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.