Fenerbahçe yeni kalecisini buldu!

Aykut Kocaman yeni sezon öncesi 1 numaralı krizi çözmekte kararlı. Volkan Demirel'in tecrübesiyle takımda kalmasını istiyor. Emektar isimle önümüzdeki günlerde görüşülecek. Ancak, kaleye yeni bir transfer daha yapılacak. O isim de belirlendi ve kendisiyle anlaşıldı.

Fenerbahçe'de sezonunun kaleci rotasyonunu belirlemek ve transferler için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Sözleşmesi sona eren kaptan Volkan Demirel'in kulüpte kalmasına kesin gözüyle bakılsa da, kendisiyle masaya oturulmuş ve henüz imzalar atılmış değil.

Ailesiyle tatilini sürdüren ve daha önce de sözleşme uzatma konusunda herhangi bir sorun yaşanmayacağını açıklayan deneyimli kalecinin durumunun önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'nin hedefinde ise başka bir kaleci var. Kameni ile görüşmelerde önemli bir aşama kaydedildiği ve Topuk Yaylası kampına katılacağı belirtildi.

Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel Bodrum'da buluştuğu yeni teknik direktör Aykut Kocaman ile yediği yemeğin ardından transfer mesajı verdi. Bodrum Limanı'ndaki bir restoranda yemek yiyen Aykut Kocaman, ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtlamadan otomobiline binip gitti.

kakakaka

Fenerbahçe'yle henüz sözleşme yenilemeyen 36 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel ise eşi Zeynep, 3 yaşındaki kızı Yade ve arkadaşlarıyla birlikte yemek yedi. Volkan Demirel ise restorandan çıkarken, "Fenerbahçe'yi Türkiye'nin değil, Avrupa'nın en iyisi yapmak için transfer çalışmaları devam ediyor. Hedefimiz şampiyonluk" dedi.

Fenerbahçe ile henüz sözleşme imzalamayan Volkan Demirel'in kulüple anlaşma sağladığı ve tatil dönüşünde Sarı-Lacivertli kulüple sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Kamerunlu fle bekçisi Kameni'nin de gelmesiyle Fenerbahçe kalesinde yeni sezonda büyük bir rekabet yaşanacak. Aykut Kocaman'ın da 1 numara konusunda eli bir hayli güçlenecek.

CARLOS KAMENİ KİMDİR?

Idriss Carlos Kameni (d. 18 Şubat 1984, Douala), Kamerunlu millî kaleci. Şu an La Liga takımlarından Málaga'nın formasını giymektedir.

Fenerbahçe yeni kalecisini buldu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer kaleci kameni
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.