Fenerbahçe istedi, Sporting Lizbon kaptı!

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Seydou Doumbia elden kaçıyor. Sporting Lizbon 29 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katıyor.

Fenerbahçe'nin forvet adayları arasında bulunan Seydou Doumbia'nin transferinde flaş bir gelişme yaşandı.

Sarı-Lacivertlilerin kiralamak için girişimlerde bulunduğu Fildişili golcünün transferinde yeni bir rakip çıktı.

Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon, 29 yaşındaki golcü futbolcuyu tıpkı Fenerbahçe gibi kiralamak için harekete geçti.

Abola gazetesinde yer alan habere göre; geçtiğimiz sezon İsviçre Ligi'ni gol kralı olarak tamamlayan Doumbia'nın transferinin an meselesi olduğu iddia edildi.

ksdfghfdsgldfgsdfgdsfg

MATHİEU, COENTRAO VE SON OLARAK DOUMBİA...

Sporting Lizbon, bu sezon transfer döneminde Türk kulüplerinin başına deyim yerindeyse bela oldu... Lizbon ekibi Doumbia'nın yanı sıra, Fenerbahçe'nin gündeminde olan bir başka futbolcu Jeremy Mathieu ve Galatasaray'ın uzun süre ilgilendiği Fabio Coentrao'nun transferlerinde de mutlu sona çok yakın.

SEYDOU DOUMBİA KİMDİR?

Doumbia futbola FC Internazionale Milano'nun akademesinde başladı. 2003-2006 yılları arasında FC Internazionale Milano'nun alt kulübü As Atjletic Adjame'ye transfer oldu. Burada yarım sezon oynadıktan sonra Fildişi Sahili ikinci lig takımlarından Toumodi takımına kiralandı. Bu takımda yeteneklerini gösterdi ve 2005 yılında Fildişi Sahili 1.lig takımlarından Denguelé 'ye kiralandı. Denguelé'de 20 maçta 15 gol atarak büyük bir başarıya imza attı ve 2006 yılında Japon Ligi takımlarından Kashiwa Reysol'a transfer oldu. Burada iki sezonda sadece 16 maçta görev yaptı ve 3 gol attı. Burada beklenen performansı gösteremeyen Doumbia, Tokushima Vortis takımına kiralandı ve bu takımda 16 maçta 7 gol attı ve özellikle İsviçre takımları olmak üzere birçok Avrupa takımının transfer listesine girdi ve Young Boys takımına transfer oldu.

Fenerbahçe istedi, Sporting Lizbon kaptı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Sporting Lizbon seydou doumbia
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.