Fenerbahçe Üniversitesi ücretleri 2023! Yüzde 25 ve 50 burslu ücretler

Fenerbahçe Üniversitesi ücretleri 2023! ÖSYM tarafından her yıl düzenlenen YKS sınavı heyecanın başlamasıyla birlikte 2023 özel üniversite ücretleri büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. 2023 eğitim ücreti en çok araştırılan üniversiteler arasında ise Fenerbahçe Üniversitesi geliyor. İşte, Fenerbahçe Üniversitesi ücretleri 2023! Fenerbahçe Üniversitesi yüzde 25 ve 50 burs ücretleri! Ayrıntılar haberimizde...

Bu yıl ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) tarafından 17-18 Haziran 2023 tarihlerinde YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) sınavı gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede, üniversite eğitimini özel üniversitelerde almak isteyen öğrenciler tarafından 2023 özel üniversite ücretleri heyecanla araştırılıyor. Yüzde 25 ve 50 burs ücretleri araştırılan kurumlar arasında Fenerbahçe Üniversitesi de yer alıyor. İşte, Fenerbahçe Üniversitesi ücretleri 2023!

Fenerbahçe Üniversitesi ücretleri 2023! Yüzde 25 ve 50 burslu ücretler

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ ÜCRETLERİ 2023

Fenerbahçe Üniversitesi yeni dönem ücretlerini henüz belli olmamıştır. Üniversitenin web sayfasındaki duyuruları kontrol ediniz. Fenerbahçe Üniversitesi son dönem ücretleri ise şu şekildedir: 

Eczacılık % 25 indirimli 97.500 TL
İktisadi, İdari Ve Sosyal Bilimler Fakültesi bölümleri % 50 indirimli 55.000 TL
İletişim Fakültesi % 50 indirimli 55.000 TL
Sağlık Bilimleri Fakültesi % 50 indirimli 55.000 TL
Mühendislik Ve Mimarlık Fakültesi % 50 indirimli 55.000 TL
Spor Bilimleri Fakültesi % 50 indirimli 55.000 TL
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu % 50 indirimli 32.500 TL

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA BİLGİ

Fenerbahçe Üniversitesi, Türkiye'nin İstanbul şehrinde, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ilgili vakfı tarafından kurulan bir vakıf üniversitesidir. Nisan 2016'da Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen bir çalıştay ile üniversitenin kuruluşu, yönetimi ve işleyişi hakkında çalışmalara başlandı.

Üniversite, eğitim-öğretim faaliyetlerine başladığı ilk yıl, Medicana Grubu tarafından ₺100M'lik bir yatırımla desteklendi. Bu yatırım, üniversitenin altyapısını güçlendirerek öğrencilere daha iyi eğitim olanakları sağlama amacını taşıdı.

Fenerbahçe Üniversitesi, spor alanında yetenekli öğrencilere ve sporculara, aynı zamanda diğer disiplinlerde öğrenim görmek isteyenlere eğitim fırsatları sunmayı hedefler. Sporun yanı sıra sağlık bilimleri, sosyal bilimler, mühendislik, iletişim gibi çeşitli alanlarda lisans ve lisansüstü programlar sunar.

Üniversite, Fenerbahçe'nin değerlerini ve mirasını eğitim ortamında da yaşatmayı ve öğrencileri topluma katkı sağlayacak nitelikli bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlar.

Fenerbahçe Üniversitesi ücretleri 2023! Yüzde 25 ve 50 burslu ücretler ile ilgili etiketler Fenerbahçe Üniversitesi Eğitim
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.