Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus Ümraniyespor maçı öncesi konuştu: Tekrar lider olmak istiyoruz...

Süper Toto Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Ümraniyespor ile kozlarını paylaşıyor. Zorlu karşılaşma öncesinde sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

Süper Toto Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Ümraniyespor ile kozlarını paylaşıyor. Zorlu karşılaşma öncesinde sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

''TEKRAR LİDER OLMAK İSTİYORUZ''

''Türkiye Ligi her zaman çok çekişmeli bir lig. Her maç çekişmeli. Bu anlamda takımların hangi sırada olduğunun önemi yok. Bu akşam zor bir maç olacak. Takım gelişerek yoluna devam ediyor. Uzun haftalar boyunca liderdik. Sonra liderliği Galatasaray'a kaybettik. Tekrar lider olmak istiyoruz. Bunun için sıkı çalışıyoruz. Her maçı kazanıp oyunumuzun üzerine koyarak devam etmek istiyoruz.''

 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus Ümraniyespor maçı öncesi konuştu: Tekrar lider olmak istiyoruz... ile ilgili etiketler Ümraniyespor Fenerbahçe Süper Lig Spor Toto Süper Lig Jorge Jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.