SÜLEYMANCILAR'A BÜYÜK OPERASYON!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özgür Özel'e ziyaretini, Süleymancılar'a Kazakistan’da büyük operasyonun ayrıntılarını, Alihan Kuriş ve ekibinin büyük korkusunu değerlendirdi.

''ERDOĞAN İLE ÖZEL GÖRÜŞMESİNDE ÇOK SAYIDA KONU VE BAŞLIK GÜNDEME GELMİŞ''

Bozkurt, ''Erdoğan'ın Özel'e gitmesi bir iadeiziyaret oldu. Erdoğan'ın Özel'e birlikte Kıbrıs'ta birlik ve beraberlik gösterilmesine dair daveti çok önemlidir. Erdoğan ile Özel görüşmesinde PKK terör örgütüyle mücadele, milli politikalar, Gazze'deki soykırım, iç ve dış politikalara dair çok sayıda konu ve başlık gündeme gelmiş.

''SÜLEYMANCILAR'IN 'AŞIRILIKÇI' UNSURLARLA DA İLETİŞİMDE OLDUĞU SÖYLENİYOR. BUNLARDAN BİRİ DAEŞ''

O coğrafyada 'Aşırılıkçılık' endişe veriyor. Kazakistan'daki Süleymancılar'ın örgütlenmesi 1992'de başlıyor. İlk yurtlarını orada açarak özel fonlar oluşturmaya başlamışlar. 100'e yakın yurt atmışlar. Bunların 'aşırılıkçı' unsurlarla da iletişimde olduğu söyleniyor. Bunlardan biri de DAEŞ.'' şeklinde konuştu.

''SÜLEYMANCILAR'A KAZAKİSTAN'DA YAPILAN OPERASYON SONRASI ALİHAN KURİŞ VE EKİBİ PANİKLEMİŞ DURUMDA''

Özkan, ''Süleymancılar'a Kazakistan'da yapılan operasyon ile FETÖ'ye yapılsın operasyon arasında benzerlikler söz konusu. Süleymancılar'a Kazakistan'da yapılan operasyon sonrası Alihan Kuriş ve ekibi paniklemiş durumda.'' dedi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.