Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus Trabzonspor maçı öncesi konuştu: Rakibimiz çok güçlü ve iyi bir takım...

Süper Toto Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşıya geliyor. Sarı-Lacivertliler için şampiyonluk yolunda kritik öneme sahip mücadele öncesi teknik direktör Jorge Jesus dikkat çeken açıklamalara yer verdi.

Süper Toto Süper Lig'in 34. haftasında 2. sırada bulunan Fenerbahçe ile Trabzonspor kozlarını paylaşıyor. Sarı-Lacivertliler sahadan mutlak 3 puanla ayrılmak isterken teknik direktör Jorge Jesus karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

''RAKİBİMİZ ÇOK GÜÇLÜ VE İYİ BİR TAKIM''

"Zor bir maç olacağını biliyorum. Trabzonspor, geçen sezonun şampiyonu. Lider Galatasaray'ın çok arkasında kaldılar. Bu da bu sezonun ne kadar zor olduğunu gösteriyor. Rakibimiz çok güçlü ve iyi bir takım. Matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece sonuna kadar inanacağız."

''SON ŞAMPİYON TAKIM AMA...''

"Rakibimizin hangi sistemle oynayacağının önemi yok. Bizce son maçta oynayacakları gibi oynayacaklardır. Son şampiyon takım ama bu sezon şampiyonluk yarışında yok. Bunun sebebi, bu sezonun çok daha çekişmeli ve zor olması. Ancak, Trabzonspor güçlü bir takım olmaya devam ediyor."

 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus Trabzonspor maçı öncesi konuştu: Rakibimiz çok güçlü ve iyi bir takım... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Jorge Jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.