Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus Sivasspor maçı öncesi konuştu: Lig kadar önem veriyorum...

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk karşılaşmasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Jorge Jesus, müsabaka öncesi açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk karşılaşmasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a konuk olacak olan Fenerbahçe'de Jorge Jesus, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu.

''LIG KADAR ÖNEM VERİYORUM''

Portekizli teknik adam, "Fenerbahçe'yi kutlamak istiyorum. Fenerbahçe'nin 116. yıl dönümü bugün. Bu kulübün bugünlere gelmesinde katkı veren herkesi tek tek anmak istiyorum. İki aşamalı bir elemenin ilk ayağını oynayacağız bugün. Zor bir maç oynayacağımızı düşünüyorum. Bazı ülkelerde kupalar, lig kadar önemlidir. İngiltere'de, Brezilya'da böyledir. Ben de Portekiz'den geliyorum, bu kültüre alışarak kariyerime baktım. Lig kadar önem veriyorum. kazanmak istiyoruz. Sivasspor ile turun ilk maçını oynuyoruz. Amacımız İstanbul'a galip dönmek." ifadelerini kullandı.

''İŞIMİZİ YAPMAK İSTİYORUZ''

''Sakatların dönmesi her zaman iyidir. Teknik direktör için daha fazla opsiyon anlamına gelir. Bazı oyuncularımız geri döndü ama 11'de başlamayacaklar. Belki sonradan oynayabilirler. İşimizi yapmak istiyoruz. 4-5 sakatın iyileşmesi güzel. İsmail dışında sakat oyuncumuz yok. Ciddi bir durumu yok. 4-5 gün içinde geri dönecek. Valencia da bir sonraki lig maçında hazır olacak.''

''UMARIM BUGÜN FENERBAHÇE MAÇI 11 KİŞİ TAMAMLAR''

"Sivasspor'la oynadığımız iki maçta da 10 kişi kaldık. Umarım bugün Fenerbahçe maçı 11 kişi tamamlar ve umarım hakemler daha önce olduğu gibi kolay kırmızı kart göstermezler." ifadelerini kullandı.

 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus Sivasspor maçı öncesi konuştu: Lig kadar önem veriyorum... ile ilgili etiketler Sivasspor Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası Jorge Jesus
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.