Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus Giresunspor beraberliğini değerlendirdi: Bugünkü sonuç iyi olmadı...

Süper Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, Bitexen Giresunspor'un konuğu oldu. Sarı-Lacivertliler mutlak 3 puan için sahaya çıktığı mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Karşılaşma sonrası teknik direktör Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, Bitexen Giresunspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

''BUGÜNKÜ SONUÇ İYİ OLMADI''

"Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yoktu. Bugünkü sonuç iyi olmadı. 1-0'ı korumaya çalıştık ama istediğimizi alamadık. Gerçek bu. Diyecek pek bir şey yok."

''İSTEMEDİĞİMİZ BİR SONUÇ ALDIK''

"Bugün takım çok fazla pozisyon üretemedi ama böyle durumlar olabilir. Bazı maçlarda böyle durumlarla karşılaşabiliyorsunuz. Bugün rakip takım da iyi savunma yaptı. Süre geçirme durumu da oldu ve hakem de buna müsaade etti ama bu bizim için bir bahane değil. İstemediğimiz bir sonuç aldık. Mecburen bir sonraki maçı düşüneceğiz."

 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus Giresunspor beraberliğini değerlendirdi: Bugünkü sonuç iyi olmadı... ile ilgili etiketler Giresunspor Fenerbahçe Süper Lig Spor Toto Süper Lig Jorge Jesus
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.