Jorge Jesus Galatasaray derbisi öncesi konuştu: Bu ligin gerçekliğini ortadan kaldırıyor...

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ın konuğu oluyor. Sezonun son derbisi öncesi sarı-lacivertli ekipte teknik direktör Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ın konuğu oluyor. Sezonun son derbisi öncesi sarı-lacivertli ekipte teknik direktör Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

''BU LİGİN GERÇEKLİĞİNİ ORTADAN KALDIRIYOR''

"Ligin son maçı derbiye denk geldi. Deprem sonrası bu şekilde ligi bitiriyoruz. Deprem nedeniyle bazı maçlar sahada oynanmadan kazanıldı. Bu ligin gerçekliğini ortadan kaldırıyor. Galatasaray maçını kazanmak için oynayacağız."

''BU MAÇA HAZIRLANMAK ZOR OLMADI''

"Türkiye Kupası hedefimiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ezeli rakiplerimizle yapılan maçlar her zaman oyuncuları motive eder, dolayısıyla bu maça hazırlanmak zor olmadı."

 

Jorge Jesus Galatasaray derbisi öncesi konuştu: Bu ligin gerçekliğini ortadan kaldırıyor... ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Süper Lig Spor Toto Süper Lig Jorge Jesus

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.