Fenerbahçe taraftarından Obradovic'e tam destek!

Fenerbahçe Beko'nun Teksüt Bandırma ile oynadığı maçın öncesi ve sırasında sarı-lacivertli taraftarlar Zeljko Obradovic'e tam destek verdi.

ING Basketbol Süper Ligi'nin 13. haftasında Fenerbahçe Beko'nun sahasında Teksüt Bandırma ile oynadığı maçta, sarı-lacivertli taraftarlar başantrenör Zeljko Obradovic'e büyük destek verdi.

Tribünlerde Obradovic'e destek pankartları açıldı. En çok dikkat çeken pankart ise, "Sonsuza kadar bizimle  kal, daha kazanılacak çok kupa var." yazılı olandı.

Fenerbahçe taraftarından Obradovic'e tam destek!

Obradovic, maç öncesi parkeye adımını atar atmaz büyük bir sevgi gösterisi başladı. Alkışlarla başlayan destek, Obradovic tezahüratlarıyla arttı. Daha sonra tribünler, "Kaptan, Obra'yı buraya getir" tezahüratlarıyla deneyimli Sırp antrenörü çağırdı ve alkışladı. Obradovic, Melih Mahmutoğlu kendisine konu hakkında bilgilendirme yaptığı sırada tribünleri alkışladı ve duygusal anlar yaşadı.

"OBRADOVIC'E YENİ SÖZLEŞME"

Tribünlerin Obradovic'e desteği pankartlar ve alkışlarla sınırlı kalmadı. Maç sırasında sık sık, "Obradovic'e yeni sözleşme" tezahüratları yapıldı.

TÜM SALON, ALİ KOÇ'UN LOCASINA DÖNDÜ

Fenerbahçeli taraftarlar, maçın ikinci çeyreğinin son bölümünde maçı bırakarak Ali Koç'un bulunduğu locaya döndü ve 'Obradovic'e yeni sözleşme' tezahüratları yaptı. Tezahüratların durmaması ve devam etmesi üzerine Ali Koç ayağa kalktı ve alkışlayarak cevap verdi.

Salonda bulunan tüm sarı lacivertli taraftarlar, alkış üzerine bu kez daha güçlü bir şekilde tezahüratlara devam etti. Ali Koç, bu tezahüratlara bu kez baş parmağını kaldırarak 'Tamam' cevabını verdi.

Fenerbahçe taraftarından Obradovic'e tam destek! - Resim : 2

Fenerbahçe taraftarından Obradovic'e tam destek! ile ilgili etiketler Ali Koç Fenerbahçe Beko Obradovic Basketbol Süper Ligi Melih Mahmutoğlu Teksüt Bandırma
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.