Fenerbahçe Lazio'nun sezon sonu serbest kalacak stoperi Luiz Felipe'yi transfer etmenin peşinde!

Ali Koç yönetiminde transfer çalışmalarına başlayan ve yeni sezonun kadrosunu oluşturan Fenerbahçe'den flaş bir hamle geldi. Fenerbahçe, Lazio forması giyen Luiz Felipe'yi bonservissiz olarak kadroya katmak istiyor. Brezilyalı oyuncunun kulübüyle olan kontratı sezon sonunda tamamlanıyor. Haberde bonservis bedeli ödenmeyecek olması Fenerbahçe'nin transferde iştahını kabartıyor. 25 yaşındaki stoper bu sezon Lazio formasıyla 39 resmi maçta forma giydi ve 1 asist yaptı.

Fenerbahçe'de yeni sezonun transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı lacivertlilerde yönetim listesini oluşturdu ve hamleler başladı.

STOPER GELİYOR

Savunma hattında Attila Szalai ve Kim Min-Jae'ye gelen teklifler sonrası gözler stoper mevkisine çevrildi. Szalai'ye Fransa Ligue 1 ekiplerinin yakın markajı devam ediyor. Sakatlığı nedeniyle ülkesine giden Güney Koreli stoper Kim Min-Jae için İngiltere Premier Lig ekipleri devrede. İki oyuncusuna da ciddi teklifler gelen sarı-lacivertliler, bunlardan birisine veda etmeye hazırlanıyor.

LUİZ FELİPE İDDİALARI

Doğrudan katkı verecek bir savunmacıyla kadrosunu güçlendirmek isteyen Kanarya, aradığı ismi İtalya'da buldu. Sarı-lacivertli yönetim, Lazio forması giyen Luiz Felipe'nin peşine düştü. 25 yaşındaki savunmacı için idareciler, Çizme temsilcisiyle temas kurmuş durumda.

SEZON SONU SERBEST

Brezilyalı oyuncunun kulübüyle olan kontratı sezon sonunda tamamlanıyor. Fotomaç'ta yer alan habere göre; bonservis bedeli ödenmeyecek olması Fenerbahçe'nin transferde iştahını kabartıyor. Yönetim, Luiz Felipe'nin piyasası yükselmeden başarılı futbolcuyu renklerine bağlamanın hesabını yapıyor.

39 RESMİ MAÇTA OYNADI

Luiz Felipe'nin ilk tercihi İtalya'da kalmak ancak Kanarya'nın ona mevcut maaşının 2 katını önermesi bekleniyor. Yıldız futbolcunun cazip bir kontrata sıcak bakabileceği konuşuluyor. 25 yaşındaki stoper bu sezon Lazio formasıyla 39 resmi maçta forma giydi ve 1 asist yaptı.

Fenerbahçe Lazio'nun sezon sonu serbest kalacak stoperi Luiz Felipe'yi transfer etmenin peşinde! ile ilgili etiketler Lazio İtalya Luiz Felipe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.