Fenerbahçe Karabükspor maçı canlı radyo yayını dinle

Puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe evinde Kardemir Karabükspor'u konuk ediyor. Zorlu maçı sitemizden canlı radyo yayını ile dinleyebilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu'nda Kardemir Karabükspor'u ağırlıyor. Mücadeleyi Lig TV'nin internet sitesinden buraya tıklayarak canlı izleyebilirsiniz.

CANLI RADYO YAYINI

Beşiktaş’ın puan kaybından sonra bugünkü Karabük maçının önemi iyice artınca, Fenerbahçe Teknik Direktör Dick Advocaat, oyuncularını yüreklendirmeye başladı. Konya galibiyetinin önemli olabilmesi için seri yakalamaları gerektiğini ifade eden Hollandalı, “Özellikle iç sahadaki maçlarımızı kazanmalıyız. Bu maçlarda kazanma hırsı ve coşkumuzu sahaya yansıtmalıyız. Zirveyle puan farkını kapatmak için bir seri yakalamalıyız” dedi.

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Van der Wiel ve Ozan Tufan'ın yanı sıra henüz tam hazır olmayan Fernandao bugün forma giyemeyecek. Atiker Konyaspor maçını kazanan 11'den tek değişiklik yapmayı planlayan tecrübeli teknik adam, İsmail Köybaşı'nın yerine tamamen iyileşen Volkan Şen'e görev verecek. Van Persie'yi de ilk 11'de değerlendiren deneyimli teknik adam sürpriz yaparak Hollandalı golcünün arkasına Aatıf'ı monte edecek.

Fenerbahçe Karabükspor maçı canlı radyo yayını dinle

SAAT: 19:00

HAKEM: FIRAT AYDINUS

STAT: ÜLKER STADI

YAYIN: LİG TV

İLK 11’LER

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, M.Topal, Josef, Lens, Aatif, Volkan Şen, Van Persie.

Karabükspor: Ahmet, Kerim, Gaman, Dany, Latovlevici, Ceyhun, Skulason, Poko, Traore, Tanase, Yatabare.

Dick Advocaat: Çok sinirliyim...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, kendi evlerinde oynamalarına rağmen Karabükspor maçında deplasman forması giymek zorunda kaldıklarını açıkladı. Hollandalı hoca, bu kararı hakemlerin vermesine tepki gösterdi.

Karabükspor maçı ile ilgili teknik değerlendirmesinde, "Önemli bir maç, iyi bir takımla oynayacağız. Karabük'ün birkaç maçını izledim. Çok agresif bir takımla mücadele edeceğiz" yorumunu yaptı.

Kendi taraftarları önünde oynamalarına rağmen, deplasman forması giymek zorunda bırakıldıklarını da ifade eden Advocaat tepkisini şu sözlerle dile getirdi: "Çok sinirliyim. Hakemlere saygı duyarım. Ama burada, Türkiye'de bizim hangi forma giyeceğimize hakem karar veriyor.

"Bunu ilk kez görüyorum.Hakemin kararıyla nasıl deplasman forması giyeriz! İçeride oynadığımız 5 maçta 2. kez bunu yaşıyoruz. Ev sahibi forma seti neyse onu giymeliyiz"

Fenerbahçe daha önce Aytemiz Alanyaspor ile oynanan 7. hafta maçında çubuklu forma altına beyaz şort giyememiş ve iç saha kombinasyonu bozulmuştu. Sarı-Lacivertli takım o mücadeleye lacivert şortlar çıkmıştı. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sona ermişti.

Fenerbahçe Karabükspor maçı canlı radyo yayını dinle ile ilgili etiketler Fenerbahçe Karabükspor canlı radyo yayını dinle Lig Tv izle
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.