Fenerbahçe, Jorge Jesus'un gözdesi Flamengolu Bruno Henrique'yi transfer gündemine aldı

Jorge Jesus'un istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Lincoln Henrique'nin ardından gözünü Flamengolu Bruno Henrique'ye dikecek. En iyi dönemini Jesus’la yaşayan oyuncu, kariyerindeki tek Avrupa deneyimini 2016’nın ocak ayıyla 2017’nin ocak ayı arasında Wolfsburg formasıyla yaşamıştı. Flamengo, Henrique’yi 2019’da Santos’tan 5.5 milyon Euro’ya kadrosuna kattı. 31 yaşındaki yıldız, Jorge Jesus’la 4 kupa kaldırdıkları dönemde Gabigol’le birlikte harikalar yaratmıştı.

Fenerbahçe, Lincoln Henrique transferini bitirdikten sonra Bruno Henrique için gaza basacak. Flamengo'nun yıldızı için ilk girişimler başlamıştı. Tecrübeli oyuncunun sarı-lacivertli takıma yeşil ışık yakmasının ardından bu girişimler bir sonraki seviyeye çıkarılacak.

Lincoln'de resmi açıklamanın gelmesinin ardından, Mario Branco ile yönetici Selahattin Baki'nin Bruno Henrique için Brezilya'ya gidecekleri belirtildi. Ülke basınında, Flamengo için Bruno'nun "vazgeçilmez" olmadığı ve transfere izin verebilecekleri yazıldı.

HOCALARI DEĞİŞTİ

31 yaşındaki oyuncu kötü geçen Wolfsburg tecrübesinin ardından, kariyerinin son dönemine girmeden önce bir kez daha Avrupa'da şansını denemek istiyor.

Bu transferde şimdilik en büyük belirsizlik, Flamengo'da yaşanan teknik adam değişimi. Bragantino deplasmanında gelen 1-0'lık yenilgi sonrası Paulo Sousa'yı kovan kırmızı-siyahlılar, hemen ardından Dorival Junior'u göreve getirdi. Bruno Henrique'nin Fenerbahçe konusunda istekli olması, en büyük avantaj olarak görülüyor.

"ANLAŞAMADIK AMA GÖRÜŞÜYORUZ"

Fenerbahçe'nin transferde 1 numaralı hedefi olan Gabigol için de girişimler sürüyor. Flamengo, Bruno Henrique'yi satmaya sıcak baksa da golcü oyuncu konusunda istekli değil. Gabigol'un menajeri Junior Pedroso ise Brezilya basınına açıklama yaparak, "Fenerbahçe ile anlaşmadık. Ancak görüşmelerin devam ettiği doğru. Zaten kulüpler anlaşmadığı sürece bizim el sıkışmamızın bir anlamı olmaz" dedi. Branco ve Baki'nin Bruno Henrique pazarlıkları sırasında Gabigol'ün şartlarını da soracakları öğrenildi.

Fenerbahçe, Jorge Jesus'un gözdesi Flamengolu Bruno Henrique'yi transfer gündemine aldı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig jorge jesus Lincoln Henrique Bruno Henrique
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.