Fenerbahçe İstanbulspor hazırlık maçı özet izle!

Fenerbahçe İstanbulspor hazırlık maçı özet izle! Fenerbahçe İstanbulspor hazırlık maçının geniş özeti ve gollerini haberimizden izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe İstanbulspor geniş özet izle! Milli maç nedeniyle aradan yararlanmak isteyen Fenerbahçe ile İstanbulspor takımları hazırlık mücadelesinde karşı karşıya geldi. Bu sezon yapmış olduğu 18 transfer ile büyük ses getiren Fenerbahçe, Samandıra tesislerinde TFF 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor’u konuk etti.

8. dakikada Sinan’ın golü ile 1-0 öne geçen Fenerbahçe, 40. dakikada İstanbulspor’un skoru 1-1’e getirmesi ile soyunma odasına beraberlikle gidecek derken 42. dakikada Lemos ‘un topu kendi ağlarına göndermesi ile ilk yarı 2-1 sona erdi.

Maçın 67. dakikasında Mert Hakan Yandaş, durumu 2-2’ye getirirken 77. dakikada Cisse’nin golü Fenerbahçe’yi İstanbulspor karşısında 3-2 öne geçirdi.

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.