Fenerbahçe ile adı alınan Bilic'ten açıklama geldi: Dedikodudan ibaret

Teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe ile adı ciddi şekilde anılan ve kariyerine Çin'de devam eden Slaven Bilic'ten açıklama geldi. Hırvat teknik adam bütün enerjisiyle takımına odaklandığını belirterek, "İnternette okuduğunuz haberler şu anda dedikodudan ibaret" dedi.

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında gösterilen Slaven Bilic sessizliğini bozdu. Çin'de Beijing Guoan takımın teknik direktörü olarak maçlara çıkan Hırvat çalıştırıcı, basın toplantısında soruları yanıtladı.

Sporx'te yer alan habere göre, sarı-lacivertlilerin hoca adayları arasında yer aldığı iddia edilen Hırvat teknik adam, iddiaların dedikodudan ibaret olduğunu savundu.

Slaven Bilic, "Ben bir profesyonelim. Şu an sahip olduğum işime, görev yaptığım takımıma ve mücadele ettiğim lige saygı duyuyorum. Ben tüm enerjimle takımımın maçlarına odaklandım. İnternette okuduğunuz haberler şu anda dedikodudan ibaret" değerlendirmesini yaptı.

Fenerbahçe ile adı alınan Bilic'ten açıklama geldi: Dedikodudan ibaret ile ilgili etiketler Slaven Bilic Fenerbahçe Çin
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.