Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig 18. hafta maçında Fenerbahçe ile Galatasaray derbide karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor?

Spor Toto Süper Lig 18. haftasında Kadıköy’de Fenerbahçe ile Galatasaray takımları ezeli rekabette karşılaşıyor. Liderle arasında sadece 1 puan fark olan sarı lacivertliler sahasında sarı kırmızılıları devirerek yeniden zirveye kurulmak istiyor.

Ülker Stadyumu’nda 8 Ocak 2023 Pazar akşamında saat 20.00’da başlayacak Fenerbahçe Galatasaray maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Fenerbahçe

Son hafta deplasmanda Antalyaspor’u 2-1 ile geçen Fenerbahçe topladığı 35 puanla 2. sırada yer alırken üst üste 6 maçını da kazanan Galatasaray, 36 puanla 1. durumda bulunuyor.

İki takım arasında son olarak 10 Nisan 2022 tarihinde oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe sahasında 2-0 kazanmıştı.

Galatasaray

Stat: Ülker Stadyumu
Tarih: 8 Ocak 2023 Pazar
Saat: 20.00
Yayın: Bein Sports 1

Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Spor Toto Süper Lig beIN Sports
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.