Fenerbahçe forvetini buldu! Pazarlıklar başladı...

Ara transfer dönemi için birçok yıldız ismi listesine alan Fenerbahçe, forvete aradığı ismi buldu: Ahmed Musa... Sarı lacivertliler oyuncunun transferi için pazarlıklara başladı. Damien Comolli'nin başrolü oynadığı bu transfer operasyonunda yıldız futbolcu maaşında indirime gitmeyi kabul etti.

Ara transfer döneminde kadroya kanat oyuncusu katmayı hedefleyen Fenerbahçe, temaslarını sürdürüyor. Forvete takviye yapmak isteyen ve ilk tercihi olan Edin Visca'nın yüksek bonservisi nedeniyle diğer isimler üzerinde duran sarı-lacivertliler, Ahmed Musa'yı bir kez daha gündemine aldı.

Daha önce menajeriyle birlikte geldiği İstanbul'da Fenerbahçeli yöneticilerden yıllık 3.5 milyon euro isteyen Nijeryalı yıldızla yapılan görüşmeler askıya alınmıştı. Ancak tarafların yeniden temasa geçtiği öğrenildi. Forma giydiği Al Nassr'da mutsuz olan ve Avrupa'ya dönmek isteyen 27 yaşındaki futbolcunun maaşında indirime gittiği belirtildi.

Fenerbahçe forvetini buldu! Pazarlıklar başladı... ile ilgili etiketler Fenerbahçe forvet
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.