Fenerbahçe Csikszereda maçı şifresiz canlı hangi kanalda? Youtube Katıl nasıl izlenir?

2021-2022 sezonunda Fenerbahçe ilk hazırlık maçında Csikszereda karşısına çıkıyor. Sarı lacivertli taraftarlar ise Fenerbahçe Csikszereda maçı şifresiz canlı hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor. Peki, Csikszereda nerenin, hangi ülkenin takımı?

Süper Lig 2021-2022 sezonu öncesinde Fenerbahçe ilk hazırlık maçında Csikszereda ile karşı karşıya geliyor. Vitor Pereria yönetiminde Steven Caulker ve Serdar Dursun transferi ile Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında Romanya 2. Lig takımlarından Csikszereda ile karşılaşıyor.

15 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 17.00’da başlayacak Fenerbahçe Csikszereda maçının Fenerbahçe Youtube Katıl kanalından canlı yayınlanması beklenyor.

Fenerbahçe, yeni sezon öncesinde ikinci hazırlık maçında ise 19 Temmuz Pazartesi günü ise Samandıra’da Kasımpaşa ile karşılaşacak ve sonrasında ise yurt dışında bir turnuvada yer alacak.

Tarih: 15 Temmuz 2021 Perşembe
Saat: 17.00
Yayın: Fenerbahçe Youtube Katıl

Fenerbahçe Youtube Katıl nasıl izlenir?

Fenerbahçe Youtube KATIL uygulamasında taraftarları çok özel anlar ve sürprizler bekliyor. Üç çeşit üyelik paketi sunulan uygulamada taraftarlar "Beyaz" paket için 5 lira, "Sarı" paket için 15 lira ve "Lacivert" paket üyeliği içinse 25 lira ödeme yapacaklar.

Taraftarlar için sunulan paketlerde bağlılık rozetleri, özel emojiler, günlük antrenmanlar, maç günü yayınları, eğlenceli içerikler, altyapı maçları, maç özetleri ve kamera arkası görüntülere erişim imkanı olacak.

Fenerbahçe Youtube kanalının şu ana kadar yaklaşık 1.5 milyon kadar abone bulunmakta.

Fenerbahçe YouTube Katıl'da neler var?

1. Bağlılık Rozetleri
2. Özel Emojiler
3. Günlük Antrenmanlar
4. Maç Günü Yayınlar
5. Eğlenceli İçerikler
6. Altyapı Maçları
7. Maç Özetleri
8. Vlog çekimleri
9. Kamera Arkaları

Fenerbahçe Csikszereda maçı şifresiz canlı hangi kanalda? Youtube Katıl nasıl izlenir? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Csikszereda Youtube Katıl
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.