Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a görünmez kaza! Ayak parmağı kırıldı...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç dün talihsiz bir olay yaşadı. Futbol oynadığı sırada ayak parmağında kırık meydana geldi. Olayı ise Fenerbahçe muhabiri Ahmet Ercanlar "Ali Koç'un futbol oynarken ayağı kırılmış. Çok geçmiş olsun." haberiyle duyurdu. Koç'un sağlık durumu ile ilgili olarak Fenerbahçe'den henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç dün talihsiz bir olay yaşadı. Sarı-lacivertlilerin başkanı futbol oynadığı sırada ayak parmağında kırık meydana geldi. 

Ali Koç'un tedavisinin ardından Konya'ya gittiği ve Fenerbahçe taraftarlarıyla bir araya geldiği öğrenildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un özel bir atel kullanmaya başladığı görüldü.

İŞTE O GÖRÜNTÜ:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a görünmez kaza! Ayak parmağı kırıldı...

 

 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a görünmez kaza! Ayak parmağı kırıldı... ile ilgili etiketler Ali Koç Fenerbahçe sakatlık
GÜNÜN VİDEOSU

Savaşın başından bu yana en büyük saldırı: Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu!

Hizbullah, kısa bir süre önce işgal altındaki Golan Tepeleri'ne 2 baraj halinde 60'a yakın roket fırlatarak 3 askeri üssü hedef aldı. Hizbullah'a yakınlığıyla bilinen El Meyadin televizyonu, İsrail'in en önemli istihbarat balonunun hedef alınmasının İsrail medyasının savaşın başından beri en büyük saldırı olarak tanımladığını aktardı.