Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ozan Tufan'ı Beşiktaş'ın istediğine yönelik iddialara cevap verdi

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'ın, adım adım Beşiktaş'a yaklaştığı söylenmişti. Siyah-beyazlıların milli futbolcu ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edilmişti. Tercihini Beşiktaş'tan yana yapan Ozan'ın imza tarihinin de belli olduğu da ifade ediliyordu. Fenerbahçe Ali Koç, Ozan Tufan'ı Beşiktaş'ın istediğine yönelik iddialara cevap verdi.

Devra arasında Watford'dan Fenerbahçe'ye dönen Ozan Tufan, teknik direktör İsmail Kartal'ın kararıyla sarı-lacivertli takımda kadro dışı bırakılmıştı. Bunun üzerinde takımda oynama fırsatı bulamayan Ozan'a Süper Lig devi Beşiktaş talip olmuştu.

Bilindiği üzere, Beşiktaş'ın Ozan Tufan'ı yıllardan beri takip ettiği medyada yer alıyordu. Siyah-beyazlı takımın tecrübeli oyuncu ile ilgili gelecek sezon için prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

Milli oyuncunun kendisiyle transfer görüşmesi yapmak isteyen diğer kulüplere ise "Şu anda Fenerbahçe'nin oyuncusuyum, Watford'un durumuna göre gelecek sezon hangi takımda oynayacağım netleşecek" yanıtını verdiği öğrenildi.

OZAN TUFAN'DAN AÇIKLAMA

Milli oyuncunun kendisiyle transfer görüşmesi yapmak isteyen diğer kulüplere ise "Şu anda Fenerbahçe'nin oyuncusuyum, Watford'un durumuna göre gelecek sezon hangi takımda oynayacağım netleşecek" yanıtını verdiği öğrenildi.

BAŞKANDAN İDDİALARA YANIT

Ali Koç, Beyaz TV'de Fenerbahçeli Ozan Tufan'ı geçen sezon Beşiktaş'ın istediğini söyledi. Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Ozan Tufan'a Beşiktaş'ın yeniden talip olduğuna ilişkin sorulara Ali Koç, "Beşiktaş geçen sene Ozan Tufan'ı istedi ama bu sene bir şey yok" sözlerini kullandı. Ozan Tufan geçen sezon Watford'a kiralanmış, devre arasında Fenerbahçe'ye geri dönmüştü.

 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ozan Tufan'ı Beşiktaş'ın istediğine yönelik iddialara cevap verdi ile ilgili etiketler Ali Koç Süper Lig Fenerbahçe Ozan Tufan Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.