Fenerbahçe 3-0 Kayserispor maç özeti

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında, ilk maçtaki 3-0'lık skorun rahatlığıyla evinde Kayserispor'u ağırlayan Fenerbahçe, bu karşılaşmadan da aynı skorla galip ayrılarak yarı finale yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselme mücadelesinde belki de turu ilk maçta garantileyen Fenerbahçe, Kadıköy'de Kayserispor sürprizine izin vermedi ve 3-0'lık galibiyetle adını son 4 takım arasına yazdırdı.

Sarı lacivertliler'de teknik direktör Dick Advocaat sahaya "Süper Lig kadrosu" sürdü. Kjaer'den Skrtel'e, Lens'ten Sow'a, Mehmet Topal'a kadar birçok as oyuncu ilk 11'deydi. Kaleci Volkan da uzun süre sonra kalede yer aldı.

Goller ilk yarıda Aatif ve Josef'ten gelirken, Volkan Şen de 83. dakikada attığı golle 24 Nisan 2016'daki Trabzonspor maçından sonra, yaklaşık 1 senenin aranın ardından gol atmış oldu.

Tribünlerde ise 2500 civarında taraftar yer aldı.

Kayserispor da maç boyunca gösterdiği vasat performansla İstanbul'a "hazırlık maçı" yapmaya geldiğini göstermiş oldu.

FenerbahAe_Kayserispor_ile_kendi_evinde_karAAlaAAyor._Ziraat_TArkiye_KupasA_Aeyrek_final_rAvanA_mAcadelelerinde_heyecan_devam_ediyor._ATV_ekranlarAndan_FenerbahAe_Kayserispor_maAAnA_izleyebileceksiniz.

VOLKAN ŞEN'DEN 1 YIL SONRA MUHTEŞEM GOL

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Volkan Şen tam bir yıl aradan sonra Ziraat Türkiye Kupası'nda gol orucunu bozdu. Şükrü Saraçoğlu stadında Kayserispor'la karşılaştıkları maçta bitime dakikalar kala harika bir gol attı. Volkan Şen en son golünü 24 Nisan 2016'da Spor Toto Süper Lig'de atmıştı.

FENERBAHÇE-KAYSERİSPOR MAÇININ GOLLERİ

Fenerbahçe 3-0 Kayserispor maç özeti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası canlı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.