Fener Ol kampanyası ne zaman bitecek? Ne kadar para toplandı?

Fener Ol kampanyası ne zaman bitecek? Fenerbahçe, Uefa'nın açıklayacağı kararı beklerken kampanyasını yürütmeye devam ediyor. TV8 ve Star TV ekranlarında gerçekleştirilen Fener Ol Win Win kampanyasında önemli miktarda gelir elde edildi. Taraftarlar toplanan miktar ve kampanyanın sonlanacağı günü araştırmaya başladı. İşte Fener Ol kampanyası ne zaman bitecek? Ne kadar para toplandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Fener Ol kampanyası ne zaman bitecek? TV8 ve Star TV ekranlarında gerçekleştirilen Fener Ol Win Win kampanyasında önemli miktarda gelir elde edildi. Taraftarlar toplanan miktar ve kampanyanın sonlanacağı günü araştırmaya başladı. Ünlü isimlerde desteklerini sürdürüyor. Fenerbahçe, Uefa'nın açıklayacağı kararı beklerken kampanyasını yürütmeye devam ediyor. İşte Fener Ol kampanyası ne zaman bitecek? Ne kadar para toplandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

TRANSFER MÜJDESİ

Ali Koç, transfer çalışmaları hakkında flaş bir açıklama yaptı. Sarı-lacivertli taraftarlara çağrıda bulunan başkan Ali Koç, "Bugünden kapanışa kadar atılacak SMS sayısını 2 ile çarpalım. Bu sayıyı yönetim olarak biz ekleyeceğiz ve bir transferde kullanacağız. Güzel isimler yolda! 1 milyon SMS atılsa 20 milyon TL yapar, ikiyle çarpınca 40 milyon TL eder. İyi bir oyuncu alınır." dedi.

 Gelecek sezon Fenerbahçe'nin nasıl bir görünüme sahip olacağı konusunda da görüşlerini dile getiren Ali Koç, "Ersun Hoca'nın oynatmaya çalıştığı futbola çok daha uygun bir Fenerbahçe olacak diyelim" ifadelerini kullandı.

"ŞU ANA KADAR 130 MİLYON TL GELDİ"

Programın sonunda da açıklamalarda bulunan Ali Koç, "Bizi yalnız bırakmayan tüm taraftarımıza teşekkür ediyorum. WinWin kampanyası Cumartesi günü bitecek ama Fener Ol projesi devam edecek. Şu ana kadar 130 milyon TL geldi, bu geceyi saymıyorum. Hiçbir kulüp değil, hiçbir kampanyanın bugüne kadar gerçekleştiremediği seviyeye geldik" diye konuştu.

MESUT ÖZİL DİYALOĞU

Yayının ilerleyen bölümlerinde Ali Koç ile Acun Ilıcalı arasında bir Mesut Özil diyalogu yaşandı. Acun Ilıcalı’nın “Mesut'un Arsenal ile 2 yıllık sözleşmesi var ama dün akşam birlikteydik ve şunu anladım. Mesut bir gün Fenerbahçe forması giyecek” yorumu üzerine Ali Koç “Mesut’u yayına bağla da iki sene sonrası için anlaşalım” ifadelerini kullandı.

İş, sanat, spor dünyasından çok sayıda ismin de telefonla bağlanıp forma satın alarak destek olduğu bu özel geceye Ali Koç, yönetim kurulu üyelerimiz ile Tolgahan Sayışman, Oğuzhan Koç, Doğu Demirkol, Murat Ceylan gibi ünlü isimler de katıldı.

ÖDÜLLER: 5 ev ve 20 otomobil, Zeljko Obradovic ile yemek, imzalı Alex de Souza forması, kombine bilet, takımla birlikte deplasmana gitme, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde maç yapma fırsatı.

Ali Koç'un diğer açıklamaları:

“Futbolda geçirdiğimiz talihsiz sezon basketbolda da bir nebze son iki ayda bizi yakaladı. İç sahada 15’te 15 yaptık, en çok galibiyetle Final-Four’a gittik ve 9 hafta öncesinde play-offa gitmeyi garantiledik. Üçü de ilk defa oluyor. Ancak şubat ayında başlayan sakatlıklara rağmen bu noktaya geldik. Önemli maç öncesi Sloukas’ın babası vefat etti. Sloukas da ne kadar azimli ve iyi bir insan olduğunu, ne kadar Fenerbahçe’ye ve kariyerine aşık bir insan olduğunu gösterdi.

Ali Muhammed’in sezon içinde ablası vefat etti. Talihsizlikler bizi basketbolda da yakaladı. Yoksa normal şartlarda 7 maçlık seride son maça kalması söz konusu bile olmazdı. İki takım da iyi basketbol oynuyor. Fenerbahçe olarak Efes camiası ile hiçbir sıkıntımız olamaz. Ne yazık ki istenmeyen olaylar da yaşanıyor. Yarınki (bugün) maçta seyircisiz oynama kararını da bir şekilde çıkarttılar. Küfürün her türlüsüne karşıyım. Ancak enteresan bir muameleyle karşı karşıyayız. Başvurumuzu yaptık.

Tahkim değerlendiriyor ve sabah belli olacak. İnşallah seyircimizi oraya götürebilme şansını yakalayacağız. Buna rağmen olmasa da bir avuç insan oraya gideceğiz. Kiminle ittifak yaparlarsa yapsınlar, her türlü oyuna ve ittifaka rağmen yarın o salonda o kupayı alıp geleceğiz. Seyirci yasağı kalkması durumunda sabah hemen açıklayacağız, gidip biletlerinizi alın. Eğer kalkmazsa da biz orada olacağız.”

ÖNCEKİ YAYINDA ALINAN FORMALAR

Ferit Şahenk: 2 bin 500 forma

Mehmet Kızıl: 2 bin forma

KKTC Fenerbahçeliler Derneği: 600 forma

Engin Aygüney: 506 forma

Adana Fenerbahçeliler Derneği: 501 forma

Ünye Fenerbahçeliler Derneği: 152 Forma

İstanbul’dan adını vermek istemeyen bir kişi: 650 forma

New York Fenerbahçeliler Derneği: 1175 forma

Viyana Fenerbahçeliler Derneği: 310 forma

Mersin Fenerbahçeliler Derneği: 533 forma

Cemil Kazancı (Kazancı Holding sahibi): 5000 forma

1907 Fenerbahçe Derneği 1907

Mersin Fenerbahçeliler Derneği 593

Adana Fenerbahçeliler Derneği 401

Ankara İş İnsanlar Derneği 506

Antalya Kemer Fenerbahçeliler Derneği 307

Genç Fenerbahçeliler 250

Kocaeli Fenerbahçe Sarı Lacivertliler Derneği 541

Oyuncu Emre Karayel 100 forma

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği eski başkanı Cem Negrin 505

FBİAD Başkanı Selami Çakır 555

Denizci Fenerbahçeliler Derneği 535

KKTC Fenerbahçeliler Derneği 507

Ali Cem Yiğitbaş: 200+100 forma

Fenerbahçeli Gelsenkirchen Grubu: 212 forma

Tolga Sayışman: 100 forma

Furkan Kızılay: 50 forma

Murat Dalkılıç (Kuşadalılar Fenerbahçe Derneği): 100 forma

BİREYSEL FORMA BAĞIŞ YAPAN İSİMLERDEN BAZILARI

Hamdi Akın: 1.000 forma

Bekir Okan: 300 forma

Recep Uzelli: 100 forma

Complete Group (Murat Kapki & Samet Güzel) 100 forma

Kazım Türkerler 1.500 forma

Zafer Algöz: 200 forma

Volkan Eruçar (Fenerbahçe tribün grubu KFY kurucularından) 100 forma

Mustafa Taviloğlu: 300 forma

Fener Ol kampanyası ne zaman bitecek? Ne kadar para toplandı? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Fener Ol
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.