'AK Parti İstanbul İl Başkanı Şenocak görevden alındı' iddiası

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak'ın görevden alındığı iddia edildi. Siyaset kulislerine bomba gibi düşen iddiaya göre Şenocak’ın yerine Fazlı Kılıç’ın getirileceği öne sürüldü.

Fazlı Kılıç kimdir sorusunun cevabı en çok arananlar arasına girdi. Ak Parti'nin İstanbul'da teşkilatlarında büyük ölçüde değişim kararı almasından sonra, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Şenocak'ın görevden alındığı ve yerine Fazıl Kılıç'ın getirildiği öne sürüldü. Ancak Şenocak'ın görevden alındığı henüz doğrulanmadı.

FAZLI KILIÇ KİMDİR?

1958 Erzincan doğumlu olan Fazlı Kılıç, 1960 yılından beri Kağıthane'de ikamet etmektedir. İlk ve orta tahsilini Kağıthane'de tamamlayan Kılıç, Beyoğlu Ticaret Lisesini ve İstanbul İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesini bitirmiştir.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde muhasebe denetim uzmanlığı programını tamamlamıştır. Yaklaşık 20 senedir Kağithane'de siyaset yapan KILIÇ, bu süre içerisinde siyasi partilerin bünyesinde mahalle teşkilatından, il yönetimine kadar değişik kademelerde çeşitli görevlerde bulunmuştur.

İl Genel Meclisi Üyeliği grup başkanlığı yapmıştır. Ak Parti kurucu İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan KILIÇ, 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçilerek göreve başlamıştır.

Evli ve 4 çocuk babasıdır.

'AK Parti İstanbul İl Başkanı Şenocak görevden alındı' iddiası ile ilgili etiketler fazlı kılıç
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.