Faturası Yüksek Gelenlere Doğalgaz Desteği Geldi! Başvuru Tarihi Belli Oldu! Nasıl başvurulur

Doğalgaz Faturalarının Yüksek gelmesi ihtiyaç sahibi birçok aileyi zor durumda bıraktı. Kış mevsimini gazsız geçirme tehlikesiyle karşı karşıya kalan milyonlarca vatandaş için doğalgaz desteği de başladı. Peki Doğalgaz fatura desteği başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar...

Doğalgaz Fatura Desteği için tarih belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası kararı açıkladı. Yüksek doğalgaz faturasından şikayet eden milyonlarca vatandaşa müjde verildi. Enerji fiyatlarındaki fahiş artış faturalara yansımış ve maddi zorluk çeken aileleri kış ortasında gazsız kalma tehlikesi sarmıştı. Faturası Yüksek Gelenlere Doğalgaz Desteği Geldi! Başvuru Tarihi Belli Oldu! Nasıl Başvurulur?

Kış ortasında en çok kullanılan doğalgaz, her ay gelen fatura ile can yakıyordu. Ancak gelen son haberle birlikte Şubat ayından itibaren doğalgaz fatura desteğine başvuruların başladığı açıklandı.

Faturası Yüksek Gelenlere Doğalgaz Desteği Geldi! Başvuru Tarihi Belli Oldu! Nasıl başvurulur

Doğalgaz Fatura Desteği Başvurusu Ne Zaman?

Yüksek faturalara çözüm geldi. Doğalgaz desteğine başvurular 18 Şubat 2022 Cuma gününden itibaren başlıyor.

Doğalgaz Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır?

Faturaları düşürmek için başvurulan doğalgaz desteğine e-devlet ve sosyal yardımlaşam vakıfları aracılığıyla başvuruluyor.

Destek Nasıl Alınacak?

PTT şubeleri aracılığıyla doğalgaz fatura desteğinden yararlanabiliyorsunuz.

 

Faturası Yüksek Gelenlere Doğalgaz Desteği Geldi! Başvuru Tarihi Belli Oldu! Nasıl başvurulur ile ilgili etiketler doğal gaz fatura destek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.