Fatma Şahin kimdir, ne dedi? Fatma Şahin neden TT oldu?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Twitter’da gündem oldu. Yaptığı açıklama ile olay olan Fatma Şahin ne dedi, neden Twitter’da TT oldu sizler için araştırdık.

Sosyal medyada gündem olan Fatma Şahin etiketi araştırılmaya başlandı. Twitter da vatandaşların Fatma Şahin olayı ile ilgili yorumları hızla Fatma Şahin’i TT yaptı. Trend olan bu başlığın nedenini ve Fatma Şahin’i sizler için araştırdık.

Fatma Şahin ne dedi? Fatma Şahin Neden TT oldu?

Twitter’da gündem olan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Başöğretmen” diye hitap etmesi ardından vatandaşların tepkisini üzerine çekti. Bu yorumu ardından halktan sert yorum alan Fatma Şahin kısa sürede TT oldu.

Fatma Şahin kimdir, ne dedi? Fatma Şahin neden TT oldu?

Fatma Şahin Kimdir?

Fatma Şahin 20 Haziran 1966 yılında Gaziantep'te dünyaya gelmiştir.. İlkokul ve lise eğitimini Gaziantep’te, yükseköğrenimini İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya ve Metalürji Bölümü’nde tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya-Metalurji Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü'nde okuyan Fatma Şahin , özel sektörde İşletme Mühendisi ve İşletme Müdürü olarak çalışmıştır. Evli ve iki çocuğu bulunan Fatma Şahin 22.,23.,24.Dönem Gaziantep Milletvekilidir. Yanı sıra Gaziantep ve bölgesinde üst üste 2 dönem Milletvekilliği yapan ilk kadın milletvekilidir. 22. Dönem'de Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Üyeliği görevinde bulunmuştur.

TBMM görev süresi boyunca, Sanayi Ticaret ve Enerji Komisyonu, Türk-AB Ortak Parlamento Komisyonu üyesi ve Kadın ve Çocuklara Yönelik Şiddet Araştırma Komisyonu Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Fatma Şahin 30 Mart 2014'te yapılan yerel seçimlerde AK Parti'den Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne aday gösterilmiş ve seçilmiştir. 31 Mart 2019'daki yerel seçimlerde tekrar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçildi. 8 Mayıs 2018 tarihinde Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığına seçildi.

Fatma Şahin kimdir, ne dedi? Fatma Şahin neden TT oldu? ile ilgili etiketler Fatma Şahin kimdir neden tt oldu ne dedi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.