Fatma Şahin, Gaziantep'te başıboş köpek sorununu nasıl çözdü? Tüm belediyelere örnek olsun...

Türkiye genelinde başıboş köpek sorununa çözüm aranırken Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, bu sorunu nasıl çözdüklerini anlatı. Sokak hayvanlarını uyutmadıklarını duyuran Şahin, "Uyutmuyor, kısırlaştırıp orman içinde kurduğumuz özel bir yaşam alanında yaşatıyoruz." dedi.

Türkiye'de başıboş köpek sorunu gün geçtikçe büyüyor. Son verilere göre başıboş köpekler bugüne kadar 3 bin 500 kaza, 55 ölüm ve 5 bin 147 yaralanmaya neden oldu.

Türkiye genelinde artan saldırılar sonrası başıboş sokak köpeklerine yönelik yeni yasa tasarısının hazırlığı gündemde. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, köpeklerin sahiplendirilmesi için kampanyalar yapılacağını duyururken Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, bu sorunu nasıl çözdüklerini açıkladı. 

"UYUTMUYORUZ, KISIRLAŞTIRIP KURDUĞUMUZ ÖZEL YAŞAM ALANINDA YAŞATIYORUZ"

Sahipsiz köpekleri uyutmadıklarını belirten Başkan Şahin, kısırlaştırıp orman içinde kurulan özel bir yaşam alanında yaşattıklarını belirtti. 

İŞTE TÜM BELEDİYELERE ÖRNEK OLMASI GEREKEN ÇÖZÜM...

İşte Gaziantep Belediyesi'nin tüm belediyelere örnek olması gereken başıboş köpek sorunu çözümü...

Fatma Şahin, Gaziantep'te başıboş köpek sorununu nasıl çözdü? Tüm belediyelere örnek olsun... ile ilgili etiketler Gaziantep Fatma Şahin köpek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.