Fatma Girik yeniden hastanelik oldu! Fatma Girik en son sağlık durumu nasıl?

Fatma Girik'in şanssızlık peşini bırakmıyor. Ünlü sanatçı yeniden hastanelik oldu! Fatma Girik en son sağlık durumu nasıl? Fatma Girik ameliyat sonrası bir türlü düzelememişti.

Fatma Girik yeniden hastanelik oldu. Fatma Girik kalça eklemelerindeki bozulma nedeniyle yürümez hale gelince ameliyat olmuş, ünlü oyuncunun kalçasına protez takılmıştı. Ama şanssızlık ünlü sanatçının peşini bir türlü bırakmıyor. Fatma Girik'in son sağlık durumu nasıl? İşte merak edilen son gelişme...

Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Fatma Girik’in yakasını şanssızlıklar bırakmıyor. Fatma Girik yeniden hastanelik oldu. Peki son sağlık durumu nasıl? Sinema sanatçısı Fatma Girik, sosyal medyada paylaşılan "öldü" iddialarına ilişkin, "Ameliyattan kaynaklı rahatsızlığım dışında herhangi bir hastalığım yok ve dinleniyorum" açıklamasında bulunmuştu.

fatma_girik_hastane

Fatma Girik'in son sağlık durumu nasıl?

Fatma Girik kalça eklemelerindeki bozulma nedeniyle yürümez hale gelince ameliyat olmuş, ünlü oyuncunun kalçasına protez takılmıştı. 3 gün önce evinde düşen Girik, tekrar hastanenin yolunu tuttu. İstanbul'daki evinde düşen Fatma Girik'in sağ dizi ve kalça kemiğine kadar zarar gördüğü ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun hastanedeki tedavisi sürüyor.

Fatma Girik soayal medyada yayılan öldü haberlerine gülüyorum demişti

Kalça kemiğine platin takılan ve evinde istirahat eden Fatma Girik öldü iddiaları için, yaptığı açıklamada, hakkında çıkan ve gerçeği yansıtmayan bu tür haberlere gülüp geçtiğini belirtti. "Hayatını kaybetti" şeklindeki sahte haberlerin daha önce Türk Sanat Müziği sanatçısı Zeki Müren'e yapıldığını hatırlatan Girik, "Her gün 'öldü' diye haberler çıkardı. Beni de Zeki Müren'e benzettiler.'' değerlendirmesinde bulundu.

fatma_giril_ld

Fatma Girik kimdir?

Fatma Girik, 12 Aralık 1942 İstanbul doğumludur. Cağaloğlu Kız Lisesi’ni bitirdi. 1957 yılında ilk baş rolü olan, yönetmenliğini ve senaristliğini Seyfi Havaeri’nin yaptığı Leke’ydi. Leke’yi oyuncu olarak adından bahsettirmeyi başaramadığı birkaç iddiasız yapım daha izledi. Fatma Girik’in performansıyla dikkatlerden kaçmayacağı film, Memduh Ün’ün yönetmenliğindeki 1960 yapımı Ölüm Peşimizde’ydi. Memduh Ün’le tanışıklığı Girik’in hayatındaki dönüm noktalarından biri oldu. 180’den fazla filmde rol aldı.

Fatma Girik yeniden hastanelik oldu! Fatma Girik en son sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Fatma Girik Hastane Ameliyat sağlık durumu öldü Fatma Girik öldü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.