Fatih Terim'den Kerem Aktürkoğlu yorumu: Her geçen gün rakip için tehlikeli bir hal alıyor

Galatasaray, İskoç ekibi St. Johnstone'u deplasmanda 4-2 ile geçerek, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Danimarka temsilcisi Randers ile eşleşti. Maç sonu konuşan Fatih Terim, "Bugünden memnunum. Daha da iyi olacağız." dedi.

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında İskoçya'nın St. Johnston takımıyla 1-1 berabere kalan Galatasaray, İskoçya'da oynanan rövanş karşılaşmasını 4-2'lik skorla kazandı. Sarı-Kırmızılılar play-off turunda Danimarka temsilcisi Randers ile eşleşti.

"DAHA DA İYİ OLACAĞIZ"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maç sonu açıklamasında "Oyuncularımız turu geçmeyi kafasına koymuştu. O zaman Galatasaray daha çok zevk veriyor. Rakip çok kaliteli oyunculardan kurulu değil ama mesele turu geçmek. Mesele moral. Bugünden memnunum. Daha da iyi olacağız." dedi.

Yolculukla ilgili sorunları dile getiren tecrübeli hoca "Buradan 4,5 saat uçacağız. Kolay değil. 20-25 derece farklılık yaşıyoruz. Adapte olmak kolay değil. Ama zorlukların üstesinden geleceğiz. Böyle iyi takım olunuyor. Mazeretleri sıralamadan, en iyisini yapmalıyız." ifadelerini kullandı.

Sözlerinin devamında takıma ilişkin değerlendirmelerde bulunan Terim, "Kötü goller yiyoruz. Faul de olabilir ama pozisyon oraya gelmemeli. Maçın artısı, pas trafiği, bol gol pozisyonu. Birkaç maçtır kazaya uğrayan, olağanüstü hallerle goller yiyen Galatasaray, bu kez daha takım gibi oynadı.Oyunu domine ettik. Gelenler, gidenler olacak. Bazı şeyleri düzelteceğiz. İyi olduğumuz şeyleri de tavana vurduracağız." şeklinde konuştu.

FEGHOULİ TAKIMDA KALACAK MI?

Galatasaay Başkanı Burak Elmas'ın maliyeti nedeniyle takım bulmasını istediklerini açıkladığı Feghouile de bugünkü maçta golle buluşurken, Fatih Terim şunları söyledi:

"Sofiane Feghouli ile şampiyonluklar yaşadık. Oyuncularımız gitse de kalsa da ihtiyacımız olan oyuncularla oynamaya devam ediyoruz. Feghouli'yi iki değişik pozisyonda oynattık. Demek biraz konuşmamız gerekiyormuş. Biraz sohbetimiz oldu, olması gerekiyordu. Feghouli'nin daha iyi olması için uğraşacağız. Mbaye Diagne de iyi oynadı. Feghouli'yi kazanabilirsek kazanacağız. Oynarken de değişiklikler olabilir. Her şey değişebilir. Çok sayıda oyuncudan faydalanmak istiyorum."

"HER GEÇEN GÜN RAKİP İÇİN TEHLİKELİ BİR HAL ALIYOR"

Performansıyla gecenin yıldızı olan Kerem Aktürkoğlu hakkında da övgü dolu ifadeler kullanan tecrübeli hoca "Böyle bir Kerem bizi çok sevindiriyor. Muhakkak ki hatası olacak, zaman zaman iniş çıkış olacak. Ben ona güveniyorum. Her geçen gün rakip için tehlikeli bir hal alıyor." dedi.

Fatih Terim'den Kerem Aktürkoğlu yorumu: Her geçen gün rakip için tehlikeli bir hal alıyor

GECENİN YILDIZI KONUŞTU

1 gol 2 asistlik performansıyla geceye damga vuran genç kanat oyuncusu oyuncu Kerem Aktürkoğlu da maç sonu yaptığı açıklamada "Galatasaray'ın bu zorlu kulvarlardaki hedefi her zaman galibiyettir. Randers'dan önce Giresunspor deplasmanına gideceğiz. Zorlu bir fikstür, dinlenmek yok bizim için. Ama Galatasaray her zaman zorlu kulvarlarda galibiyet ister. Önce Giresunspor'u sonra da Randers'ı da yenip guruplara kalmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'den Kerem Aktürkoğlu yorumu: Her geçen gün rakip için tehlikeli bir hal alıyor ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim St. Johnstone Randers
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.