Fatih Terim: Hükmen galibiyet istemeyiz, Lokomotiv Moskova'nın ne günahı var?

Fatih Terim'den Lokomotiv Moskova yorumu... "Sonu oynanacaksa itirazımız olmaz. Ama hükmen galibiyet verilecek ise böyle bir galibiyet biz istemeyiz. Eğer bu kural hatası, tekrar gerektiriyorsa tekrar isterim. Bu kuralın karşılığı bu ise itirazımızı yaparız. Lokomotiv Moskova'nın ne günahı var? Kimin unutkanlığı, kimin konsantre bozukluğu? Kimseyi de suçlamak istemem açıkçası."

Süper Lig'in 12. haftasında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, 1 puanı 88'de bulduğu golle kurtardı. 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim zirvenin 9 puan gerisine düşmelerine ilişkin "Az bir puan farkı değil ama oluyor böyle şeyler, hele ki Avrupa'ya devam ediyorsanız. Kapatmaya çalışacağız çünkü daha fazla maç oynuyoruz geçmiş yıllara oranla. Biz kaybettiğimiz gibi herkes kaybedecek. Kabullenecek halimiz yok. Her takıma saygı duyuyoruz" dedi. Terim'in maçın basın toplantısındaki sözleri şöyle:

"ESAS PROBLEM 3. BÖLGEDE"

"Oyunun hakimi biziz. 1-2 cılız hatanın dışında ilk yarı hatırladığım bir şey yok. Daha etkili olmalıydık çünkü presi zaman zaman yapabildik. Ekonomik kullanmasak maç sonuna kadar bu kadar efektif olamazdık. Perşembe günü maç oynayan bir takım gibi görünmedik. Esas problem 3. bölgede..."

"2.3 gol oranı, 500 küsur pas, 18 içerisinde 30 küsur kez topla buluşma… Bu numaralara göre oyun 1-1 bitmez. Daha topu içeri atan bir durum olmalı. Zaman zaman yaptığımız preslerin hepsi başarılı oldu. Bazı oyuncularımız, Perşembe-Pazar konusunda sıkıntı çekiyor. Biglia'nın stopere geçtiği dakikaları daha iyi kullanmalıydık. Biz durup dururken bir gol yeme ve hata yapma konusunda çok becerikliyiz."

"Bir gol bulduk ama diğerini bulamadık. Üzgünüm açıkçası 2 puan kaybettiğimiz için. Bugün oyun anlayışımızın karşılığı bu olmamalıydı. Giren çıkan oyuncular elinden geleni yaptılar. Lig daha çok uzun, devam edeceğiz. Bu sene hangi aksilik varsa bize denk geldi. Bunların hepsi inşallah geçecek. Daha iyi olacağımıza inanıyorum."

"HÜKMEN GALİBİYETİ BİZ İSTEMEYİZ" 

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Lokomotiv Moskova maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle sarı-kırmızılı kulübün UEFA'ya yaptığı başvuruyu da değerlendiren Terim, "Sonu oynanacaksa itirazımız olmaz. Ama hükmen galibiyet verilecek ise böyle bir galibiyet biz istemeyiz. Eğer bu kural hatası, tekrar gerektiriyorsa tekrar isterim. Bu kuralın karşılığı bu ise itirazımızı yaparız. Lokomotiv Moskova'nın ne günahı var? Kimin unutkanlığı, kimin konsantre bozukluğu? Kimseyi de suçlamak istemem açıkçası" şeklinde konuştu.

Terim, maç içerisinde sarı kart gördüğü pozisyonla ilgili olarak ise, "Ofsayt pozisyonu önden başlatıldığı için ikaz etme niyetiyle bağırıyordum. Hakem haklıydı o sarı kartı verme konusunda. Hakem de niyetimin kötü olmadığını düşündüğü için sarı kart verdi. Yanlışlıkla girdim. Ben de sarı kart görmek istemiyorum. Hatta espri yaparak, 'Arsa mı bu, satın mı alındı' dedim" yorumunu yaptı.

Fatih Terim: Hükmen galibiyet istemeyiz, Lokomotiv Moskova'nın ne günahı var? ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim UEFA Avrupa Ligi Lokomotiv Moskova fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.