Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo Adana Demirspor mağlubiyetini değerlendirdi: Bu kadar hata yaparsanız maçları kaybedersiniz...

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor'a 3-2 mağlup olan Fatih Karagümrük'te teknik direktör Andrea Pirlo, çok fazla hata yaptıklarını söyledi.

Vodafone Park'ta oynanan mücadelenin ardından konuşan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, takımının yaptığı hatalara dikkati çekti

''BU KADAR HATA YAPARSANIZ MAÇLARI KAYBEDERSİNİZ''

Pirlo "Bu kadar hata yaparsanız maçları kaybedersiniz. Özellikle teknik, bireysel ve bölgesel hatalar yaptık. Fazlaca pozisyona girdik ama bunları sonuçlandıramadık. Bu tip kaliteli takımlara karşı bu maçlar zor oluyor. 3 tane aynı tip gol yedik ve kaybettik. Kaybettiğimiz için üzgünüz." ifadelerini kullandı.

Vatandaşı Vincenzo Montella'yla karşılaşmanın güzel olduğunu söyleyen Andrea Pirlo, Montella'nın galibiyetten dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

''HAZIR DURUMDAYDI VE BUNU İYİ DEĞERLENDİRDİ''

Bugün ilk kez 11'de sahaya çıkan Feghouli hakkında da konuşan İtalyan teknik adam, şunları söyledi: "Feghouli uzun zamandır forma giymiyordu. Hazır durumdaydı ve bunu iyi değerlendirdi. Kalitesini gösterdi. Çok zeki ve topa hakim bir oyuncu. Sakatlarımız var, eksiklerimiz var. Geniş rotasyonda herkes forma giyecek."

''HEDEF KALMAYINCA FUTBOLCULARI MOTİVE ETMEK KOLAY OLMUYOR''

Takımın ligde hedefsiz kalmasıyla ilgili soruyu da yanıtlayan Andrea Pirlo, sözlerini şöyle tamamladı: "Tabii ki Avrupa için hedefimiz kalmadı, küme düşme hattından da uzaklaştık. Hedef kalmayınca futbolcuları motive etmek kolay olmuyor. Seyircimizin az olması da motivasyona etki ediyor. Aslında bugünkü maç keyifliydi, maçta 5 gol oldu, direkten dönen toplar oldu."

 

 

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo Adana Demirspor mağlubiyetini değerlendirdi: Bu kadar hata yaparsanız maçları kaybedersiniz... ile ilgili etiketler Fatih Karagümrük Adana Demirspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Andrea Pirlo
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.