Fatih Altaylı eleştirinin dozunu kaçırdı! Messi üzerinden Katar'ı hedef alıp küfür etti!

Fatih Altaylı, 2022 FIFA Dünya Kupası sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eleştirinin dozunu kaçırdı. Kupayı kaldıran Messi'yi hedef alan Altaylı, ''Messi milli forman yerine o acayip katar zımbırtısını ile kupa kaldırıyor" diyerek hakaret içerikli bir paylaşımda bulundu.

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nı, normal süresi 2-2, uzatma bölümü 3-3 sona eren finalde, Fransa'yı penaltı atışlarıyla yenen Arjantin kazandı. Gazeteci Fatih Altaylı, Messi üzerinden çirkin bir üslupla Katar'ı hedef aldı.

FATİH ALTAYLI'DAN ÇİRKİN PAYLAŞIM

Fatih Altaylı, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani tarafından Arjantin'in dünyaca ünlü yıldızı Messi'ye giydirilen kıyafet üzerinden, Katar hakkında çirkin bir paylaşım yaptı.

 Fatih Altaylı eleştirinin dozunu kaçırdı! Messi üzerinden Katar'ı hedef alıp küfür etti!

Altaylı paylaşımında, ''Messi milli forman yerine o acayip katar zımbırtısını ile kupa kaldırıyor. S...m böyle futbola. Katar para ile her şeyi sayın aldı. Rezillik. Utanç. Terbiyesizlik. Saygısızlık.'' ifadelerine yer verdi.

 Fatih Altaylı eleştirinin dozunu kaçırdı! Messi üzerinden Katar'ı hedef alıp küfür etti! - Resim : 2

Altaylı'nın Katar'ı hedef alan paylaşımı büyük tepki çekti.

Fatih Altaylı eleştirinin dozunu kaçırdı! Messi üzerinden Katar'ı hedef alıp küfür etti! ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Lionel Messi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.