Fatih Altaylı, CHP'li Eren Erdem'i topa tuttu! ''O kim ya CHP'ye yön veriyor?''

Gazeteci Fatih Altaylı, CHP’de Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikaları’ndan sorumlu MYK üyesi olan Eren Erdem’i sert sözlerle eleştirdi.

Gazeteci Fatih Altaylı, CHP'nin Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'i sert sözlerle eleştirdi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem yöneticilerden üyelere, delegelerden milletvekillerine kadar partinin tüm kesimlerine yönelik Medya İletişim Yönergesi’yle CHP’nin Medya Tutum Belgesi’ni yenilemişti. Eren Erdem'in bu düzenlemesi tepki çekmişti.

EREN ERDEM'İ TOPA TUTTU!

Fatih Altaylı, Eren Erdem'e sert sözlerle yüklendi. Altaylı, kendi Youtube kanalında yaptığı programda "Yahu Eren Erdem kimdir ya. Nereden çıktı? Nedir bu etkisi gücü ne oluyoruz ya? Şu koltuğa oturtmayacağım birisi. Bu CHP'ye yön veriyor. Koca CHP'nin deve gücü gibi adamları da buna göz yumuyorlar. Öleyim Allah'ım" ifadelerini kullandı.

 

Fatih Altaylı, CHP'li Eren Erdem'i topa tuttu! ''O kim ya CHP'ye yön veriyor?'' ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Eren Erdem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.