Faryalı-Yıldız yol ayrımında... Bodrum Masalı 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Bodrum Masalı 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Maya'nın gelişiyle Faryalı, Aslı ve Maya birlikte zaman geçirmeye başlarlar. Bu durum Faryalı ile Yıldız'ı yol ayrımına getirir. Faryalı İle Yıldız Ayrılıcakmı? Bodrum Masalı 29. yeni bölüm yine nefes kesecek. İşte Bodrum Masalı 29. yeni bölüm fragmanı ve özeti...

Kanal D'de yayınlanan Bodrum Masalı 29. yeni bölüm yine büyük bir heyecana sahne olacak. Maya geldikten sonra kendisine hiç ilgi göstermeyen Faryalıya karşı Yıldız hem kırgın hem öfkelidir.Bora ise kendisini Yıldıza anlatmak istiyor. Bodrum Masalı Yeni Bölümü Nefesleri kesecek. Faryalı İle Yıldız Ayrılıcakmı?Maya Yurtdışına gidicekmi? Bodrum Masalı 29. yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar haberimizde...

Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 26 Mart Pazar akşamı 20.00'de Kanal D'de ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan 29. yeni bölüm fragmanı ise yaşanacak olaylar hakkında izleyiciye ipuçları verdi.

Bodrum Masalı 29. Bölüm'de; Birbirlerini uzun yıllar sonra bulan Faryalı, Maya ve Aslı birlikte vakit geçirmeye başlıyorlar! Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında Aslı'nın belkide tüm kararlarını değiştirecek bir olay meydana geldi. Ateş ve Lal'i samimi halde yakalayan Aslı'nın nasıl bir kara vereceği merak konusu. Peki Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor?

Her ne kadar Aslı'nın ailesini bulmasına sevinse de Faryalı'nın geçmişteki yaşadıkları onu rahatsız eder. Üstelik Maya'nın Bodrum'a gelişiyle, yeniden tattığı aşk sekteye uğramıştır. Bora ise Yıldız'a kendi niyetini açıklamak ister. Yıldız'ın herkesten uzak kalmak istediği süreçte, yanından ayrılmaz. Ateş ise ailesi için en doğru kararı vermek için uğraşırken, Yıldız ile Faryalı'nın ilişkisini büyük bir tehlike beklemektedir.

Atina'ya geri dönmeyi planlayan Maya, kızı Aslı'yı da götürmek istiyor! Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 26 Mart Pazar akşamı 20.00'de Kanal D'de! Aslı'nın babası olduğunu öğrenen Faryalı ile Ateş gelecekleri hakkında konuşurlar. Aslı'nın sevgilisi Ateş, bu durum hakkındaki kafa karışıklığını gidermek istiyor. Herkesin keyfini kaçırdığını düşünen Maya, Atina'ya dönmek için hazırlıklar yapar. Aslı'ya da kendisiyle Yunanistan'a gelmesini teklif eder. Ateş ile Lal'in yakınlaştığını gören Aslı, büyük bir ikileme düşer.

ggg

BODRUM MASALI 28. BÖLÜM ÖZETİ

Aslı, annesi Maya ile tanışır. Bu tanışma iki taraf için de hem mutluluk verici hem de sarsıcı olur. Bu tanışma sadece Maya ve Aslı'yı değil, herkesin hayatını etkileyecektir. Yıldız’ın doğum günü gelmiştir. Onca sene ayrı geçirdikten sonra bu özel günü, Faryalı ile ilk defa birlikte kutlayacaklardır. Ancak Faryalı’ nın hayatındaki dalgalanma, Yıldız ile ilişkilerine de yansır ve Maya’nın varlığı ikili arasına girmeye başlar.

Bora, Maya’yı tanıdıkça onunla daha da ilgilenmeye başlamıştır. Lal bu durumdan rahatsızdır. Üstelik Evren, Lal’i avucunun içine almış, Bora’nın sırlarını öğrenmek için onu sıkıştırmaktadır. Bora ile Faryalı arasındaki düşmanlık, Maya’nın varlığı ile daha da bilenir. İki adam kozlarını paylaşmak için karşı karşıya gelir.

Faryalı-Yıldız yol ayrımında... Bodrum Masalı 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ile ilgili etiketler bodrum masalı 29. yeni bölüm fragmanı bodrum masalı faryalı yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.