Faruk Tınaz kimdir? Neden öldü?

Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi, ünlü at sahibi ve Türk Sanat Müziği sanatçılarından Faruk Tınaz hayatını kaybetti. Peki, Faruk Tınaz kimdir, neden öldü?

80’li yılların Türk Sanat Müziği sanatçılarından olan Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi, ünlü at sahibi Faruk Tınaz hayatını kaybetti.

TJK’dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Tınaz’ı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz.

Merhuma Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere yakınlarına ve atçılık camiamıza başsağlığı dileriz.

Cenaze bilgileri netleştiğinde buradan paylaşılacaktır.” ifadelerine yer verildi.

Faruk Tınaz Kimdir?

6 Haziran 1956 tarihinde Adana’da dünya gelen Faruk Tınaz, 8 çocuklu bir ailenin beşinci çocuğuydu.  Mustafa Erses, Ümit Tokcan ve Nevzat Sümer'den müzik dersi alan Tınaz, 1980 yılında TRT'nin Radyo Özel Eğlence sınavını kazanarak TRT'de çalışmaya başladı. Ankara'da başladığı sahne hayatına istanbul'da devam etti.

1973'te Kamil Sönmez ve Osman Yağmurdereli ile Şişli'de tek odalı bir evde yaşamaya başladı. Daha sonra aralarına Asım Ekren katıldı. 2010 yılında Yeniköy'deki villasında darp edilmesiyle adı duyuldu.

Faruk Tınaz kimdir? Neden öldü? ile ilgili etiketler Faruk Tınaz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.