Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu

Başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı, Orchestra Content'in yapımcılığını üstlendiği ve CJ ENM Türkiye'nin dağıtımcısı olduğu Bergen filminin yeni afişi yayınlandı. Bergen filminin vizyon tarihi ise 4 Mart 2022 olarak açıklandı.

Büyük bir merakla beklenen Bergen filmi için geri sayım başladı... Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran’ın başrollerini paylaştığı 'Bergen' filminden yeni afiş geldi. Bergen filmi 4 Mart'ta seyirciyle buluşacak.

“Acıların Kadını” olarak anılan ve önce yüzüne kezzap atılan ve sonrasında öldürülen Bergen’in acı dolu hayatı beyaz perdeye aktarılacak.

Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu


BERGEN FİLMİ HAKKINDA

Bergen filmi, şarkı söyleme gücü ve yaşadıklarıyla kamuya mal olmuş bir sanatçı olan Belgin Sarılmışer’in hayatını konu alıyor.

Yapımcılığını ve yaratıcı yapımcılığını Mine Şengöz’ün yaptığı, senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz’un yazdığı, yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay’ın yaptığı film oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Farah Zeynep Abdullah’la birlikte, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran’ın başrolleri paylaştığı filmde ayrıca Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Kayakesen, Arif Pişkin, Şebnem Sönmez, Nurcan Eren ve Suzan Kardeş rol alıyor. Filmin müzikleri ise usta sanatçı Mazlum Çimen’e ait.

 

Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah Beyazperde Sinema bergen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.