Fallout dizisi ne zaman çıkacak, kimler oynuyor, nerede yayınlanacak?

Uzun bir süredir merakla beklenen Fallout dizisinin ilk fragmanı sonunda izleyicilerle buluştu. Amazon Prime Video'nun yeni dizisi için paylaşılan tanıtım videosu, heyecanı doruk noktasına taşıdı. Bu bağlamda, Fallout'un popüler oyun serisinin dizi versiyonunun ne zaman çıkacağı ve nerede yayınlanacağı merak konusu oldu. Peki, Fallout dizisi ne zaman çıkacak, kimler oynuyor, nerede yayınlanacak? İşte, Fallout dizisi hakkında merak edilen ayrıntılar...

Fallout hayranlarını yıllardır merak içinde bekleten an, nihayet geldi! Amazon Prime Video'nun uzun süredir beklenen dizisi, Fallout'un ilk fragmanı, izleyicilerle buluştu ve heyecanı tavan yaptırdı. Video, sadece birkaç saat içinde milyonlarca kişi tarafından izlenerek, Fallout evrenine duyulan büyük ilgiyi bir kez daha gözler önüne serdi. Peki, Fallout dizisi ne zaman çıkacak, kimler oynuyor, nerede yayınlanacak? İşte detaylar..

Fallout dizisi ne zaman çıkacak, kimler oynuyor, nerede yayınlanacak?

FALLOUT FRAGMANI YAYINLANDI!

Fragman, sadece birkaç saat içinde 3 milyon görüntülenme sayısını aşarak büyük ilgi gördü. 2 dakika 33 saniye süren fragman, dizinin atmosferini ve sunacağı deneyimi önceden kestirebilmemiz için önemli bir ipucu sunuyor. YouTube üzerinde 111 bin beğeni alan video, izleyicilerin heyecanını yansıttı.

FALLOUT DİZİSİNDE KİMLER OYNUYOR?

Fallout dizisinin oyuncu kadrosu da merak konusu oldu. Moises Arias, Norm karakterini canlandırırken, Johnny Pemberton Thaddeus karakterini, Walton Goggins The Ghoul karakterini, Kyle MacLachlan Overseer Hank karakterini, ve Ella Purnell ise Lucy karakterini hayata geçirecek.

FALLOUT DİZİSİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Dizinin yayın tarihi de belli oldu. Fallout dizisi, 12 Nisan 2024 tarihinde Amazon Prime Video üzerinden izleyicilerle buluşacak. Ancak diziyi izleyebilmek için Amazon Prime üyeliğine sahip olmak gerekiyor.

FALLOUT DİZİSİ NEREDE YAYINLANACAK

Fallout dizisi, Amazon Prime Video üzerinden yayınlanacak.

Fallout dizisi ne zaman çıkacak, kimler oynuyor, nerede yayınlanacak? ile ilgili etiketler Amazon
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.