Fahriye Evcen makyajsız olduğunu iddia etti, alay konusu oldu!

Bir süredir dizi ve sinema filmlerinde rol almayan Fahriye Evcen'in son paylaşımı tartışma konusu oldu.

Haziran ayında Burak Özçivit ile dünyaevine giren Fahriye Evcen sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Eşiyle aynı tarz pozlarıyla sosyal medya kullanıcılarının hedefi haline gelen Evcen makyajsız bir fotoğrafını paylaştı.

Güzel oyuncu paylaşımının altına 'Cildim makyajsız da ışıl ışıl… Mucizelere inanır mısın? ' mesajını yazdı. Yaptığı bu paylaşımla sosyal medyayı adeta ikiye bölen güzel oyuncu takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

INSTAGRAM'DAN REKLAM YAPMAYA BAŞLADI

Fahriye Evcen, Burak Özçivit'le evlendikten sonra anne olmak istediğini ve bu yüzden ekranlara ara verdiğini açıklamıştı. Evcen, bir projede yer almadığı içinde çoğu ünlü ismin yaptığı gibi Instagram hesabından reklam yapmaya başladı.

"BUNUN NERESİ MAKYAJSIZ"

Çeşitli ürünleri Instagram hesabından paylaşarak para kazanan güzel oyuncu, en son paylaştığı fotoğrafla bir hayli tepki topladı. "Makyajsızım" notuyla paylaştığı fotoğrafta Evcen'in suratında makyaj olduğu takipçilerinin gözünden kaçmadı. "Bunun neresi, makyajsız?" diyerek oyuncuyu yorum yağmuruna tutan takipçileri gibi, "Gayet doğal görünüyorsun" diyenlerde oldu.

İşte Fahriye Evcen'in o paylaşımı:

5a102940c03c0e3ecc8476ca

TAKİPÇİLERİNİ İKİYE BÖLDÜ

Evcen'in çok konuşulan pozları takipçilerini ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları ünlü oyuncunun fotoğraflarının göz ve yanak çevresinde makyaj olduğunu savunurken bazıları da Evcen'e 'doğal güzellik' mesajlarıyla destek verdi.

Gelen yorumlar:

fahriye-evcen-makyajsizim-dese-de-10255023_2319_m

fahriye-evcen-makyajsizim-dese-de-10255023_3963_m

fahriye-evcen-makyajsizim-dese-de-10255023_5183_m

fahriye-evcen-makyajsizim-dese-de-10255023_6506_m

fahriye-evcen-makyajsizim-dese-de-10255023_8823_m

Fahriye Evcen makyajsız olduğunu iddia etti, alay konusu oldu! ile ilgili etiketler Fahriye Evcen Instagram Reklam loreal makyajsız