Fahriye Evcen ve Burak Özçivit 'yardım' bekliyor!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen evleri için yardımcı arayışına başladı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti İstinye’de oturdukları daireden taşınmış, Beykoz’da dört katlı, havuzlu ve bahçeli bir villaya yerleşmişti. Çift, 15 bin lira kira ödedikleri ev büyük olduğu için yardımcı arayışına girdi.

Fahriye Evcen bir ayda görüştüğü 15 yardımcı adayını beğenmeyip dostlarından yardım istedi.

5a069be4c03c0e46743fceec

Çiftin en önem verdiği konu; müstakbel yardımcılarının güvenilir ve ağzı sıkı olmasıymış. Çifte yakın kaynaklardan öğrenilen bilgiye göre Evcen ve Özçivit ‘Evde olan, evde kalır’ diyorlarmış.

AŞKINI YALNIZ BIRAKMADI

Burak Özçivit’in, Kerem Bürsin ile birlikte rol aldığı ‘Can Feda’ adlı filminin çekimlerinde ayak bileğinin yan bağları kopmuştu.

Filmin aynı zamanda yapımcılığını üstlenen ünlü isim, ekip arkadaşlarının morallerinin bozulmaması için yanlarında olmaya karar vermiş, Özçivit’i eşi Fahriye Evcen de yalnız bırakmamıştı.

Fahriye Evcen, Özçivit’le birlikte Eskişehir’e giderek ayağında sorun olduğu için hareketlerinde kısıtlı olan aşkına yardım ediyor.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit 'yardım' bekliyor! ile ilgili etiketler Fahriye Evcen Burak Özçivit yardımcı özel hayat
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.