Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in ikinci çocukları dünyaya geldi

2015 yılında aşk yaşamaya başlayıp 29 Haziran 2017'de nikah masasına oturan oyuncu çift Burak Özçivit ile Fahriye Evcen ilk çocukları Karan'ı 2019 yılında kucaklarına alarak ilk kez anne - baba olmanın heyecanını yaşamışlardı. Çiftin ikinci çocukları bugün dünyaya geldi. Fahriye Evcen ve oğlu Kerem'in sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Çalıkuşu dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Fahriye Evcen (36) ile Burak Özçivit (38) yaklaşık 3 yıllık birlikteliklerini 2017 yılında nikah masasına taşımışlardı. Çift evlendikten 2 yıl sonra ilk çocukları Karan Özçivit'i kucaklarına almanın heyecanını yaşamışlardı.

fahriye evcen - burak özçivit

İKİNCİ ÇOCUKLARINA 'KEREM' ADINI VERDİLER


İkinci bebeğine hamile olan Fahriye Evcen'den müjdeli haber geldi. Güzel oyuncu ikinci bebeğini bugün dünyaya getirdi. İkinci çocukları da erkek olan çift yeni doğan bebeklerine Kerem Özçivit adını verdiler.

FAHRİYE EVCEN DOĞUM YAPTI

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in ikinci bebekleri bugün Amerikan Hastanesi'nde dünyaya geldi. Fahrive Evcen ile bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in ikinci çocukları dünyaya geldi ile ilgili etiketler Fahriye Evcen Burak Özçivit
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.