Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in oğluna vereceği isim belli oldu

7 aylık hamile olan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, ikinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Karan adında bir erkek çocukları olan çiftin ikinci çocukları da erkek olacak. İşte Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in ikini çocuklarına verecekleri isim...

2017 yılında evlenen oyuncu çift Fahriye Evcen ile Burak Özçivit ikinci kez anne - baba olmanın heyecanını yaşıyor. Karan adında 3 yaşında bir erkek çocukları bulunan çiftin ikinci bebekleri de erkek olacak.

İKİNCİ ÇOCUKLARININ ADI 'KEREM' OLACAK

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çiftinin oğulları Karan 2019’da dünyaya gelmişti. Şimdilerde ikinci oğlunu kucağına almaya hazırlanan çiftin, bebeklerinin ismi de belli oldu. Çiftin iki ay sonra dünyaya gelecek oğullarına Kerem ismini verecekleri öğrenildi.

Öte yandan, Fahriye Evcen dün sosyal medya hesabından karnı burnunda yeni pozlarını paylaştı. 36 yaşındaki oyuncu, Instagram hesabından karnı burnunda pozlarını “Kavuşmaya az kaldı” notuyla yayınladı. Özçivit daha sonra da aynı fotoğrafları kendi Instagram hesabından yayınlayarak “Su gibi” dedi.

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in oğluna vereceği isim belli oldu - Resim : 2

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in oğluna vereceği isim belli oldu - Resim : 3

 

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in oğluna vereceği isim belli oldu ile ilgili etiketler Fahriye Evcen Burak Özçivit
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.