F1 Emilia-Romagna (Imola) GP ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

San Marino’da yapılacak Formula 1 Emilia-Romagna (Imola) Grand Prix’i için geri sayım başladı. Formula 1 Italy GP - Imola olarak adlandırılan pistte pilotlar kıyasıya bir mücadele verecek. Peki, F1 Emilia-Romagna (Imola) GP ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Formula 1’de heyecan Emilia-Romagna Grand Prix’in de kaldığı yerden devam ediyor. Pilotların kıyasıya mücadele verdiği F1 yarışlarında dikkatler şimdi San Marino’da yer alan Emilia-Romagna pistinde olacak.

Formula 1’de sezonun 2. yarışı olan Emilia-Romagna Grand Prix'sine, Mercedes'in Büyük Britanyalı pilotu Lewis Hamilton ilk sıradan başlayacak.

F1 Emilia-Romagna (Imola) GP ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

İtalya'nın Imola kentiyle aynı adı taşıyan 4 bin 909 metrelik pistteki yarışın sıralama turlarında Hamilton elde ettiği 1.14.411'lik dereceyle kariyerinde 99. kez pole pozisyonunda yer aldı. Büyük Britanyalı pilotun 0.035 saniye arkasındaki Red Bull takımının Meksikalı sürücüsü Sergio Perez ikinciliği, pisti liderden 0.087 saniye yavaş turlayan Perez'in takım arkadaşı Hollandalı Max Verstappen ise üçüncü sıradan yarışmaya başlayacak.

F1 Emilia-Romagna (Imola) GP ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? - Resim : 2

F1 EMİLİA-ROMAGNA (IMOLA) GP NE ZAMAN, ŞİFRESİZ HANGİ KANALDA?

San Marino’da düzenlenecek F1 Emilia-Romagna (Imola) GP’si 18 Nisan Pazar gününde TSİ 16.00’da başlayacak ve S Sport, S Sport 2, S Sport Plus ile İdman TV kanallarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

F1 Emilia-Romagna (Imola) GP ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Formula 1 İtalya Emilia-Romagna Imola san marino
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.