Ezgi Mola enkazdan kurtarılan köpeği sahiplendi

Son olarak final yapan Masumlar Apartmanı dizisiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Ezgi Mola, Kahramanmaraş'taki depremde ailesini kaybeden sevimli bir köpeği sahiplendi. Zeus ismini verdiği köpeğiyle paylaşım yapan Mola, ''Kahramanmaraş'tan geldi. Sahiplerinden bana emanet'' dedi.

Oyuncu Ezgi Mola, Kahramanmaraş'taki depremde enkazdan kurtarılan ve ailesini kaybeden bir köpeği sahiplendiğini duyurdu. Zeus ismini verdiği sevimli köpeğiyile çekilen karelerini 6,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından paylaşan Mola, "Zeus, Kahramanmaraş'tan geldi. Sahiplerinden bana emanet" ifadelerini kullandı.

Ezgi Mola enkazdan kurtarılan köpeği sahiplendi

Aralarında Eda Ece, Şebnem Bozoklu, Hazal Kaya, Seda Sayan, Songül Öden, Ebru Şallı, Ceylan Çapa gibi ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda takipçisi ünlü oyuncunun fotoğrafını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Mola'nın paylaşımı henüz 24 saat bile olmadan 150 binden fazla beğeni aldı. Ezgi Mola bu davranışıyla takdir topladı.

YENENLER ÇİFTİ DE 2 KÖPEĞE YUVA OLDU


Öte yandan 2019 yılında hayatıı birleştiren 2015 Miss Turkey güzellerinden Berfu Yenenler ile ünlü oyuncu Eser Yenenler de depremde sahibini kaybeden 2 köpeği sahiplenerek örnek bir davranışa imza atmışlardı. Kuzey Yenenler ve Mete Yenenler adında iki çocuğu bulunan çift, sevimli iki köpeğin birlikte çekilen görüntülerini sosyal medyadan paylaşmışlardı.

 

Ezgi Mola enkazdan kurtarılan köpeği sahiplendi ile ilgili etiketler Ezgi Mola deprem Kahramanmaraş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.