Eyüpsultan'da silahla gezen çift iddialarına yalanlama: Kaymakamlık işin aslını açıkladı

İstanbul Eyüpsultan ilçesi sınırları içerisinde yer alan Göktürk Göleti'nde yürüyüş yapan bir çiftin elinde silah görüldüğü iddialarıyla ilgili Eyüpsultan Kaymakamlığı'ndan bir açıklama geldi.

Eyüpsultan'da bulunan Göktürk Göleti'nde gezen bir çiftin elinde silah olduğu iddalarına kaymakamlık tarafından bir açıklama yapıldı.

Eyüpsultan'da silahla gezen çift iddialarına yalanlama: Kaymakamlık işin aslını açıkladı

OYUNCAK SİLAH

Açıklamada silahın oyuncak olduğu vurgulanırken şu ifadelere yer verildi:

"Göktürk Göleti'nde silahla göründüğü ifade edilen şahsa yönelik, 07.08.2023 tarihinde Emniyet mensuplarınca, görüntünün alındığı yerde yapılan kontrol neticesinde; silahın oyuncak olduğu ve başkaca da bir olumsuzluk olmadığı tespit edilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Eyüpsultan'da silahla gezen çift iddialarına yalanlama: Kaymakamlık işin aslını açıkladı - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Bilal Çelik, Twitter adresinden, "Bugün Göktürk gölet bölgesinde yürüyüş parkurunda bizzat resmini çektiğim çift ellerinde silahlarla yürüyordu. Kadının elinde kısa namlu silah pek görünmese bile güvenlik müdahale edeceğini söyledi." iddiasında bulunmuştu.

 
Eyüpsultan'da silahla gezen çift iddialarına yalanlama: Kaymakamlık işin aslını açıkladı ile ilgili etiketler Eyüpsultan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.