Eyüpspor Boluspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 1. Lig 18. hafta maçında Eyüpspor ile Boluspor karşı karşıya geliyor. Lider Eyüpspor sahasındaki puansız kaybına devam etmek istiyor. Peki ama Eyüpspor Boluspor maçı ne zaman oynanacak?

Liderlik koltuğunda yer alan Eyüpspor, TFF 1. Lig 18. hafta maçında sahasında Boluspor ile karşı karşıya geliyor. Bu sezon evinde oynadığı tüm maçların hepsinin kazanan lider, bu karşılaşmayı da kayıpsız geçmenin planlarını yapıyor.

Eyüp Stadı’nda 17 Aralık Cumartesi akşamında saat 19.00’da başlayacak Eyüpspor Boluspor maçı TRT Spor ile Bein Sports 2 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Eyüpspor Boluspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Son maçında sahasında Tuzlaspor’u 2-0 deviren Eyüpspor topladığı 37 puanla liderlik koltuğunda yer alırken, Boluspor ise geçen hafta Bandırmaspor ile evinde 2-2 berabere kalarak 26 puanla 7. durumda bulunuyor. İki takım arasında son olarak 21 Nisan 2022 tarihinde oynanan karşılaşmayı Boluspor deplasmanda 2-0 kazanmıştı.

Stat: Eyüp Stadı
Tarih: 17 Aralık 2022 Cumartesi
Saat: 19.00
Yayın: TRT Spor, Bein Sports 2

Eyüpspor Boluspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Eyüpspor Boluspor TFF 1. Lig
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.