Eyüp Yeşilyurt kimdir? Serveti ne kadar, vaatleri neler? Eyüp Yeşilyurt yönetim kurulu listesi

5-6 Haziran tarihlerinde Fenerbahçe başkanlık seçimlerine aday olanlar arasında yer alan Eyüp Yeşilyurt kimdir sorusu sarı kırmızılı taraftarlar tarafından merak edilmekte. Eyüp Yeşilyurt serveti ne kadar, vaatleri neler? İşte Eyüp Yeşilyurt yönetim kurulu listesi…

Daha önceden 5 Mayıs tarihinde yapılması planlanan ancak çoğunluk sağlanamaması durumunda 25-26 Haziran tarihlerinde yapılacak Fenerbahçe başkanlık seçimlerinde adaylardan birisi de Eyüp Yeşilyurt. Fenerbahçe Spor Kulübü başkan adaylığı için resmi başvurusunu yapan Eyüp yeşilyurt’un yönetim kurulu listesinde kimlerin olduğu da merak edilmekte.

EYÜP YEŞİLYURT KİMDİR?

1970 yılında İstanbul’un Kartal ilçesi Yakacık semtinde dünyaya gelen Eyüp Yeşilyurt, 3 çocuk babası ve ticaretle uğraşmaktadır. 10 yaşında okul çıkışı Fenerbahçe maçlarına giderek 40 yıl boyunca bu armanın peşinde olan Yeşilyurt, Fenerbahçe camiasında bölünme,ayrışma,kutuplaşma gibi yıpratıcı unsurların önüne geçeceklerini söyledi.

Eyüp Yeşilyurt kimdir? Serveti ne kadar, vaatleri neler? Eyüp Yeşilyurt yönetim kurulu listesi

Fenerbahçe'yi temsil etmenin ağırlığını bilmeyen veya bu ağırlığı kaldıramayacak insanlara tahammülü olmadıklarını söyleyen Yeşilyurt, Fenerbahçe'ye gerçek anlamda hizmet etmiş herhangi bir değerimize camia içinden gözüken çıkar odaklı toplulukların itibar suikastleri yapmasına izin vermeyecek kudrette bir yönetim olacaklarını yineledi.

Eyüp Yeşilyurt kimdir? Serveti ne kadar, vaatleri neler? Eyüp Yeşilyurt yönetim kurulu listesi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Eyüp Yeşilyurt
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.