Eylem Şafak Aydın'ın vefatıyla yıkılan Mine Tugay'dan duygulandıran paylaşım

Oyuncu Mine Tugay, Tiyatro oyuncusu Orhan Aydın'ın da kızı olan yakın arkadaşı Eylem Şafak Aydın'ın vefatıyla yıkıldı. Depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Eylem Şafak Aydın'ın vefatının ardından sosyal medya hesabından bir yazı kaleme alan Mine Tugay herkesi duygulandırdı: ''Çok öfkeliyim kız kardeşim... Seni çok özlüyorum. Gittiğine hala inanmak istemiyorum... Özür dilerim Eylem, özür dilerim.''

Tiyatro oyuncusu Orhan Aydın'ın, Hatay'da yaşayan eski eşi Elif Torun Öneren ve kızı Eylem Şafak Aydın depremde enkaz altında kalmıştı. Elif Torun Öneren sağ kurtulurken, Eylem Şafak Aydın'dan 6'ncı gününde 36 saat süren çalışmaların ardından acı haber gelmişti. Eylem Şafak Aydın, Muğla Akyaka Ataköy Mezarlığı'na defnedildi.

orhan aydın


Usta oyuncu Orhan Aydın'ın depremde hayatını kaybeden kızı Eylem Şafak Aydın ile yakın arkadaş olan oyuncu Mine Tugay, Eylem Şafak Aydın'ın vefatıyla büyük bir üzüntü yaşadı. Eylem Şafak Aydın'ın yakın arkadaşı oyuncu Mine Tugay, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak duygularımı dile getirdi.

 

''GİTTİĞİNE İNANMAK İSTEMİYORUM''


Instagram hesabından paylaşım yapan Tugay, şu ifadeleri kullandı: "Son sözlerin 'ufak tefek yaralarım var ama iyiyim'miş Eylem. Sen buradan gidene kadar o beş gün boyunca bana yaşattığın umut için, tükendiğim her anda beni tekrar umuda çektiğin için, bana umut gerçekten nedir öğrettiğin için teşekkür ederim arkadaşım. 'Bu kadar mı çaresiziz?' dedim günlerce gelmeyen vinç yüzünden seni kurtarmak için çalışan insanlara... ''Evet, bu kadar çaresiziz'' dediler. İnanmadım buna. Bütün kötü şeye rağmen direndiğini biliyordum çünkü… Biz yetişemedik Eylem, biz senin gibi güzel ruhlara, milyonlarca cana yaşamlarını veremedik. Çok öfkeliyim kız kardeşim... Seni çok özlüyorum. Gittiğine hala inanmak istemiyorum... Özür dilerim Eylem, özür dilerim."

mine tugay


Kızının ölümüyle yıkılan usta oyuncu Orhan Aydın da sosyal medya hesabından yaşadığı büyük acıyı paylaşmıştı. Twitter hesabından kızının fotoğrafını yayınlayan oyuncu, "Kalbimde cam kırıklar var. 11 Şubat 2023..." notunu yazdı.

Eylem Şafak Aydın'ın vefatıyla yıkılan Mine Tugay'dan duygulandıran paylaşım - Resim : 4

Eylem Şafak Aydın'ın vefatıyla yıkılan Mine Tugay'dan duygulandıran paylaşım ile ilgili etiketler Mine Tugay Orhan Aydın deprem
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.