exxen.com Survivor oy sıralaması belli mi? 16 Mart exxen Survivor oy sıralaması nasıl oluştu?

exxen.com Survivor oy sıralaması hakkında detaylı bilgi haberimizde. 16 Mart 2021 Survivor oy sıralaması nasıl oluştu?

Survivor SMS sıralaması 2021 exxen Survivor gönüllüler oy sonuçları açıklandı. 16 Mart 2021 Salı akşamı düzenlenen eleme konseyinde Survivor son elenen yarışmacı kritik ada konseyinde belli oldu. exxen.com Survivor oy sıralaması belli oldu mu? İşte detaylar..

exxen.com Survivor oy sıralaması belli mi?

6 Mart 2021 tarihli Survivor son bölümünde iletişim oyunu için parkura çıkan yarışmacılar ardından eleme konseyi için yola koyuldu. Bu hafta 2 dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında toplam 3 eleme adayından bir tanesi birleşme partisi öncesi yarışmadan elendi.

Survivor Gönüllüler takımında bu hafta sms birincisi değişmedi ve yine Ayşe sms birincisi oldu eleme adayı olarak Yunus Emre ismini söyledi. 16 – 17 Mart Survivor 2021’de elenen isim Yunus Emre oldu.

 

exxen.com Survivor oy sıralaması belli mi? 16 Mart exxen Survivor oy sıralaması nasıl oluştu? ile ilgili etiketler Survivor Exxen survivor oy sıralaması 16 mart survivor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.