Evlilik dışı olduğu için sokağa atılan Azra bebek donmak üzereyken bulundu!

Nisa bebeğin hikayesi Türkiye'yi üzüntüye boğarken, bir bebek hikayesi daha gündeme geldi. Nisa bebek gibi sokağa bırakılan Azra bebek donmak üzereyken bulundu. Bebeği gören vatandaşlar ise polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

Beyoğlu'nda yaşayan 26 yaşındaki S.A. evlilik dışı ilişki yaşadığı kişiden hamile kaldı. Bu durumu birlikte kaldığı anneannesi ve dedesine söyleyemedi. Büyüyen karnını doğuma kadar onlardan sakladı evin banyosunda tek başına doğum yaptı. Doğum yapınca dede ve anneanne iddiaya göre bebeği zorla alıp Sultangazi'de bir mahalle de yol kenarına bıraktı. Bir süre sonra sokaktan geçen vatandaşlar bebeği donmak üzereyken fark edip sağlık ekiplerine haber verdi.

POLİS EKİPLERİ "AZRA" İSMİNİ KOYDU

Sabah'ta yer alan habere göre, kısa sürede olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Olay yerinde yapılan kontrollerin ardından hemen hastaneye kaldırılan bebeğe polis ekipleri Azra ismini verdi. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri bebeği sokağa bırakan kişiyi bulmak için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Evlilik dışı olduğu için sokağa atılan Azra bebek donmak üzereyken bulundu!

EVLİLİK DIŞI İLİŞKİDEN OLDUĞU İÇİN SOKAĞA ATILDI

Yapılan çalışmalarda bebeği E.A. (53) ve Y.A.(52)'nın getirip sokağa bıraktığı tespit edildi. Karı koca çift gözaltına alındı. Yapılan araştırmada çiftin torunları S.A.'ya ait olduğu öğrenilen bebeğin evlilik dışı ilişkiden meydana geldiği bu yüzden sokağa bıraktıkları belirlendi.

Evlilik dışı olduğu için sokağa atılan Azra bebek donmak üzereyken bulundu! - Resim : 2

2 KİŞİ TUTUKLANDI! AZRA BEBEK VE ANNESİ KORUMA ALTINA ALINDI

Adliyeye sevk edilen anneanne ve dede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Azra bebek ve annesi koruma altına alındı.

Evlilik dışı olduğu için sokağa atılan Azra bebek donmak üzereyken bulundu! ile ilgili etiketler Nisa bebek Azra bebek
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.